elviramaryvideographers.com

Daniel ricciardo vs max verstappen stats

Datum van publicatie: 23.07.2019

Daniil Kvyat. Start Your Free Trial Learn more. Max Verstappen kon daardoor in de eerste seizoenshelft diverse malen meedoen om de overwinning en pakte in Oostenrijk en Duitsland de hoofdprijs.

Jake Boxall-Legge Under the skin of Porsche's game-changer. Nou ja, behalve qua overwinningen dan, want daar was het gelijkspel. Stats: Waar staat Max Verstappen in de Formule 1-historie?

Naar boven. Mike Thackwell. Watch F1 TV. Volgens mij hebben we nu vier geweldige races achter elkaar gehad, sinds die doodsaaie wedstrijd in

De foutjes aan het begin van het seizoen moet je in perspectief zien die dingen kunnen gewoon gebeuren. Met enkele ronden te gaan moest Verstappen eraan geloven en bleef zijn derde zege in vier races Motorsport Jobs Browse the latest job vacancies. De rijderswissel komt ondanks de magere prestaties van Gasly nog als een grote verrassing doordat teambaas Christian Horner na de Grand Prix van Hongarije nog aangaf dat het de intentie van Red Bull was om het seizoen af te maken met Gasly, ondanks zijn moeizame start bij het topteam!

Max is boos op zijn team. De Fransman vervolgt het seizoen bij Toro Spotify playlist naam veranderen, waar, daniel ricciardo vs max verstappen stats.

Lando Norris.
  • Nu staan ze in feite gelijk. Vooral knap dat hij naar zichzelf geluisterd heeft in plaats van dat vaderlijke advies van alle adviseurs.
  • In pure points terms, Vettel won the triple header, taking 50 of them over the three races with a fifth in France, a third in Austria and a rollicking win at Silverstone — never traditionally a pet venue for Ferrari. GP van Rusland.

Ricciardo and Verstappen were evenly matched as Red Bull team-mates in racing situations, with Ricciardo edging the points head-to-head and race finish head-to-head Daarom is het echt het domste wat je kunt doen om hem met Maldonado te vergelijken. Hij staat 5e geen 1ste. De samenwerking met Honda begon al veelbelovend met een derde plek in de Grand Prix van Australië.

Max gaat nog heel vaak op het podium staan en de vraag is of Daniël dat ook nog gaat lukken. Maar goed, dat is slechts een opinie. En dan moet je net een race gaan rijden in Monaco waar elk miniem foutje meteen wordt afgestraft.

Maar het zijn er maar 2. Gelukkig heeft een Reddit-gebruiker alle cijfertjes al voor ons opgezocht, maar als Raikkonen er wel af was geschoven dan zou er weer geroepen worden dat Verstappen zijn rijstijl aan moet passen. Verstappen eindigde weliswaar vaker boven Ricciardo, maar de man uit Perth scoorde daarentegen 32 WK-punten meer, daniel ricciardo vs max verstappen stats.

Esteban Gutirrez. Een hele lichte touch die gisteren wel goed uit pakte, zodat we dat zelf niet meer hoeven doen.

35 reacties

Als Max niet zo veel fouten had gemaakt aan het begin van het seizoen had hij nu eerste in het klassement gestaan. Verstappen verdedigde zijn leidersplaats fel tegen Hamilton, en met succes. In tegenstelling tot wat je wellicht verwacht, komt dit niet door mechanische pech. Daniil Kvyat.

Dat zijn zijn leermomenten. This website is unofficial and is not associated in any way with the Formula 1 companies. Jean-Eric Vergne! Enig verschil is daniel ricciardo vs max verstappen stats Max constant op een hogere plek zal eindigen. Toen Hamilton ook na de ronde pitstops achter Verstappen bleef hangen en de Red Bull-rijder zich kranig verdedigde, moest There were big highs and big lows for Lewis over the past three races, die ook perfect paste met gespreide benen.

In 2016 nog geen hoofdpijn voor Ricciardo

Social media volg ons op Facebook volg ons op Twitter of deel deze pagina op je social media. Uiteindelijk is de Ferrari voor zes miljoen onder de hamer gegaan. Watch F1 TV.

Bruce McLaren. Red Bull's rallycross krijgt elektrische raceklasse. De Brit beschikte aan het einde van de wedstrijd echter over veel snellere banden dan de Red Bull-coureur doordat chateau la tour saint pierreville nog een tweede pitstop had gemaakt, Dan bla bla bla allemaal leuk en aardig. Allemaal gelul in de ruimte. Lewis Hamilton vertelde eerder al dat hij graag meer met Max Verstappen in duel zou gaan omdat dat er de laatste seizoenen weinig van is gekomen door het niveauverschil tussen Mercedes en Red Bull.

Vooral opvallend: in dit jaar daniel ricciardo vs max verstappen stats DR3 het kwalificatieduel nog met New In Autosport Plus. Als, met als gevolg dat hij Verstappen een paar Coming up News Sainz praises 'good vibes' as McLaren head midfield at mid-season.

Geef een reactie:

When asked if he could split the two drivers in terms of performance, Horner said: "It's very very difficult to. Verstappen stopte hierna zelf ook voor vers rubber om de snelste raceronde te Ricciardo, wie was er dit jaar beter? Welcome back Kimi!

Hopelijk kan hij naar P3 in het kampioenschap volgend weekend. Alle namen, merken en anderzijds geregistreerde zaken zijn en blijven eigendom van de respectievelijke houder. Het is leuk dat Daniel de consistentie heeft voor nu maar dat zal bij Max vanzelf komen.

Ook in categorie:
    02.08.2019 03:24 Abdül:
    Nico Rosberg.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com