elviramaryvideographers.com

Ficus lyrata op stam

Datum van publicatie: 30.08.2019

Informatie Informatie. Opmerkelijk genoeg zijn vioolbladplanten in de natuur relatief klein, althans voor een tropische ficussoort.

De kunstplanten van Fleurdirect zijn van de a Deluxe All in 1 Hydrocultuur Ficus lyrata rond zilver. Mocht je op vakantie gaan dan kun je de pot bijna halfvol vullen dit zie je aan de meter die dan een eind boven zijn maximum uitkomt en kun je gerust 3 weken weg. You can compare a maximum of 3 products. Home Vioolbladplant - Ficus Lyrata ø 21 cm, hoogte cm. Meer aanbiedingen en nieuws ontvangen?

Anonym 12 September at Onze Klantenservice. Deze kamerplant heeft niet erg veel water nodig. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de Ficus een positieve bijdrage levert aan het milieu! You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Ficus Lyrata

Doe dat idealiter in de lente, als de plant net begint met uitlopen, zodat hij zich zo snel mogelijk herstelt. Tegen het Sick Building Syndrom, het werken of wonen in een gesloten ruimte zonder luchtverversing, kan de Ficus uitkomst bieden.

Met een snoeischaar kun je de takken gemakkelijk afknippen. Ficus Lyrata met stam in bijzondere en subtiele draai. De Ficus is een sterke plant, dus met de juiste verzorging kunt u nog jaren plezier beleven

Deel via WhatsApp. Een ficus is een relatief snelle groeier en kun je dan ook het beste elk najaar snoeien. Ficus lyrata kunstplant!

Deluxe All in 1 Hydrocultuur Ficus lyrata rond wit? Het enige ficus lyrata op stam je hoeft te doen is deze meter in de gaten houden.

Mijn winkelwagen. Tijdens de rustperiode 's-winters weinig gieten met lauwwarm water. Vijg op stam Ficus Carica Brown Turkey fruitbomen.

De beste periode voor overpoten is de lente of direct na aanschaf van de plant..

Bestrijd dat met een biologisch bestrijdingsmiddel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Relevante producten. Kijk op de verpakking voor de juiste dosering.

Kijk hieronder eens voor een aantal suggesties. Specificaties: Lengte: 35 cm Breedte: 35 cm Hoogte: cm.

Standplaats

Dit past er goed bij :. De Ficus Lyrata is een soort met hele grote bladeren en een rechtopstaande stam. Is dat akkoord? Als je er met je snoeimes niet doorheen komt, moet het in tweede instantie alsnog mogelijk zijn een mooie, rechte zaag snede te maken.

Specificaties: Potmaat: 34 Breedte: 50 cm Hoogte: cm. De beste periode voor overpoten is de lente of direct na aanschaf van de plant. De reden hiervan is dat de Lyrata meer kracht nodig heeft om uit te lopen, ficus lyrata op stam. Indien de ficus geel blad krijgt terwijl u hem verzorgd zoals altijd dan misschien weer wat nieuwe voeding geven. De Ficus kan in de natuur wel wind verdragen, ficus lyrata op stam binnenshuis heeft de Ficus moeite met tocht.

Ja Nee Meer over cookies. Hoe zorg je bij Ficus lyrata voor een goede groei, waar kun je ze kopen en waar moet je dan op letten.

Gerelateerde producten

Productomschrijving Deze mooie Ficus Lyrata met zijn artistieke uitstraling verdient een lichte tot half schaduwplek in uw kamer of kantoor. De verhuizing van de verwarmde kas naar de woonkamer veroorzaakt vaak bladverlies. Als je er met je snoeimes niet doorheen komt, moet het in tweede instantie alsnog mogelijk zijn een mooie, rechte zaag snede te maken. Bestemd voor decoratie, niet geschikt voor consumptie.

Altijd vers van de kwekers. Anonymous 16 September at De kunst Ficus heeft meerdere stammen, ca.

Ook in categorie:
    08.09.2019 12:23 Angèle:
    Gegevens worden naar de server verzonden. Het substraat absorbeert het water, dus als de watermeter onderin staat is het substraat nog wel vochtig, maar zit er geen water meer onderin de pot.

    07.09.2019 23:13 Ashanty:
    Plant het stekje in een pot of in een kweekbak met vochtige turf en zand. Gebruik standaard zaai- en stekgrond, haal de stekken door stekpoeder en laat enkel de bovenste twee bladeren zitten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com