elviramaryvideographers.com

Iets leuks maken voor aan de muur

Datum van publicatie: 14.10.2019

Als je wat dingen kan wegzetten in de hoogte , heb je weer wat plaats vrij. Een schilderij van een landschap is misschien een beetje saai, maar een schilderij zoals hierboven vinden kinderen natuurlijk wel leuk.

Je plakt eigenlijk gewoon wat lijnen met zwarte washi tape. Je e-mailadres was niet correct. Wederom een schitterend voorbeeld! En let ook zeker even op de vloer! Net als je planning, werken ook steunende woorden die voor je neus hangen motiverend.

DIY: zelf een sfeervolle kerstlamp maken voor in je huis. Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 6 dec Tip: vraag hiervoor schilderstape aan je pa! Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden. Plak er nog hele kleine stukjes gouden washi tape boven die dienen als sterretjes en je hebt een super dreamy, wanderlust -achtige muur.

Zoek leuke voorbeelden op op Instagram of Pinterest ter inspiratie en maak een mooie of grappige wandtekening op de muur. De gang of hal van jouw huis is een belangrijke ruimte, iets leuks maken voor aan de muur.

Je desktopmeldingen staan aan. Binnenkijken bij
 • Ook interessant. In sommige woningen val je letterlijk met de deur in huis.
 • Druk ze af en hang ze op, schrijf ze op de muur, schilder ze op een bloempot: maakt niet uit. We schreven er al eerder over; de wandhaak is hot op dit moment.

Eerder door jou bekeken producten

Bij onder andere Flying Tiger en Hema vind je vrolijke spulletjes die je bureau en dus je schoolwerk iets minder saai maken. De aangename rustieke en moderne combinatie die je hier ziet is ook weer eentje om heel erg goed te onthouden. Met deze DIY heb je eigen kunst aan de muur hangen. Openen in een nieuw tabblad Deze foto embedden op mijn website. Ja als je net je eigen poster lijn hebt gelanceerd dan is dit natuurlijk wel het aller leukste aan de muur!

In sommige woningen val je letterlijk met de deur in huis. Je plakt eigenlijk gewoon wat lijnen met zwarte washi tape. Fashionista is een onderdeel van Flair. Con Contenedores S. Huis Tuin Vrije tijd Woonstijlen Shop the look.

2. Eclectische inspiratie

Let ook even op de stenen bij de muren: dat vergroot het ruimtelijke effect nog meer! Dit jaar geen grote kerstboom in huis? Meldingen Markeer als gelezen. Not that I am surprised by any means but it was a breathe of fresh air this morning and some shared tears as well.

Informatie over het gebruik ervan, vind je in onze Privacy en cookiebeleid. Washi tape is er in alle soorten. De gang of hal van jouw huis is een belangrijke ruimte. Openen in een nieuw tabblad Deze foto embedden op mijn website. Je plakt eigenlijk gewoon wat lijnen met zwarte washi tape.

7x Creatieve wanddecoratie

Je kan ook heel kleine figuurtjes maken. I promise to not make a new washi tape wall everyday. De gang heeft zo echt de uitstraling van een loft gekregen.

Vind je dat iets te open en wil je daar verandering in brengen?

 • Een clipboard aan de muur met een todolijstje aan does the trick.
 • We kunnen je niet verzekeren dat je leren plots leuk zal vinden, maar het kan maar helpen, toch?
 • Een heel erg mooi rustiek beeld levert het hier op.
 • Bergen zijn heel gemakkelijk te maken.

Handig n decoratief: een win-winsituatie. Funda vondst: deze villa heeft een ophaalbrug, jachthaven n landingsplek voor je helikopter. Kleine ruimteverdeler ID! Heb je tekentalent dan kan je zelf een mooie tekening maken voor je kindje op een krijtbord muur. DIY: steigerhouten statafel zelf maken. U profiel kunststof praxis zijn heel gemakkelijk te maken.

In deze gang zie je overduidelijk de eclectische inspiratie van het beeldscherm spatten. Ook interessant.

Inspiratie

Spiegels ID. Funda vondst: dit rijtjeshuis in Amsterdam is vanwege de vraagprijs gesprek van de dag. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer.

Reactie verzenden Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Decided to DIY a new backdrop for my photographs. Natuursteen op de muur ID. Wil je het een beetje in de industrile hoek gaan zoeken.

Ook in categorie:
  18.10.2019 11:54 Nicholas:
  Deze betimmering geeft een hele leuke klassieke touch aan de gang. Spiegels in de gang kunnen er voor gaan zorgen dat het ruimtelijke effect even wat meer wordt vergroot.

  16.10.2019 21:20 Nikie:
  Nu liever niet. Van grafische vormen tot wand tekeningen: je kan er ware kunstwerken mee maken op je muur.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com