elviramaryvideographers.com

Hyundai ioniq plug in hybrid prijs

Datum van publicatie: 14.10.2019

De Hybrid heeft een 1,56 kWh batterijpakket waarmee de auto 5 á 10 km puur elektrisch kan rijden. Getoonde prijs is de consumentenadviesprijs incl.

Lees hier meer over prijzen, lease en bijtelling. Hier vind je autoprijzen , subsidies, laadinfo , en meer. Schatting op basis van Deze elektrische wagen beschikt niet over drie-fasen laden, maar doet het met een één-fase lader. Accu en Opladen Accu Capaciteit 8. Vergelijkingen kunnen op basis van schattingen zijn.

In de praktijk topt het laadvermogen aan publieke snellaadpalen echter op 60 70 kW. Ook bij de productie en het vervoer van fossiele brandstoffen komt CO2 vrij. Zo is bij lage temperaturen en continu rijden op hoge snelheid een energievebruik van ongeveer Beide motoren samen zorgen voor een systeemvermogen en -koppel van respectievelijk pk en Nm.

Lees hier meer over het opladen van een elektrische auto, hyundai ioniq plug in hybrid prijs. Opladen kan thuis via het stopcontact of eigen oplaadpaal, publiek laden gaat altijd via een oplaadpaal.

 • Prijzen incl.
 • Na 60 maanden wordt het op dat moment geldende percentage van kracht. Lees hier meer over de aandrijving en prestaties van een elektrische auto.

Indien echter tussen iedere rit geladen wordt en de gemiddelde ritafstand relatief kort is, zal het gebruik van de elektromotor de gemiddelde uitstoot sterk verminderen. Het gaat om waarden over een gevarieerd parcours, bij een normale rijstijl en bij matige temperaturen 15°C tot 20°C.

Volgens de laatste geruchten zal de capaciteit stijgen naar 38,3 kWh, waarmee de praktische actieradius zal uitkomen op ongeveer km.

Stad - Zomer Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Wanneer gestart wordt met een volle accu en gematigd gereden wordt, is het verbruik 0. De accu zorgt er vooral voor dat het benzineverbruik redelijk laag ligt.

Bij opladen aan een stopcontact duurt dit ongeveer 3 uur 45 minuten. Het belangrijkste e-mobility nieuws maandelijks in je mailbox. Hoe snel de auto oplaadt hangt af van de oplaadpaal die gebruikt wordt en wat het maximale laadvermogen van de auto is. De fabrieksopgave volgens NEDC-normen van 1! Klik hier. De belangrijkste wijziging komt in de vorm van een grotere batterij. Per mogelijkheid staat vermeld hoe snel de hyundai ioniq plug in hybrid prijs van leeg naar vol geladen kan worden.

Hyundai IONIQ prijs

Het leasetarief is opgesteld in samenwerking met ActivLease. Het daadwerkelijke energieverbruik hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route. Praktijkwaardes kunnen sterk afwijken.

Winter: slechtse geval op basis van C en gebruik verwarming! Zo is bij lage temperaturen en continu rijden op hoge snelheid een energievebruik van ongeveer Klik hier voor alle laadmogelijkheden. De boordcomputer geeft dit verbruik weer. Reken in de praktijk op km. Het totale gemiddelde benzineverbruik van de Hyundai IONIQ Plug-in hangt dan ook sterk af van rijgedrag, hyundai ioniq plug in hybrid prijs, gemiddelde ritafstand en of er na iedere rit geladen wordt?

Hoe snel de auto oplaadt hangt af van de oplaadpaal die gebruikt wordt en wat het maximale laadvermogen van de auto is!

Vanafprijs stekkerhybride 29.995 euro

Prijzen excl. Praktijkwaardes kunnen sterk afwijken. Meer info. Opladen kan thuis via het stopcontact of eigen oplaadpaal, publiek laden gaat altijd via een oplaadpaal.

 • Belangrijk: in de loop van krijgt deze wagen een update, met o.
 • De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.
 • Lees hier meer over de aandrijving en prestaties van een elektrische auto.
 • Stad - Zomer

Praktisch Energieverbruik Elektrisch tussen 11,8 -. Beide motoren samen zorgen voor een systeemvermogen en -koppel world matchplay darts live respectievelijk pk en Nm. Accu en Opladen Accu Capaciteit 8? Het leasetarief is opgesteld in samenwerking met ActivLease. De Hyundai IONIQ Plug-in heeft met volle accu en tank een totaalbereik van ongeveer kilometer, klimaat en route.

Snelladen is niet mogelijk Lees hier meer over het opladen van een elektrische auto. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, waarvan ongeveer 40 kilometer volledig elektrisch, vel tristique velit.

Klik hier voor het overzicht van leverbare PHEV's, hyundai ioniq plug in hybrid prijs.

Categorieën

Lees hier meer over prijzen, lease en bijtelling. Copyright © Daarvan is 7,1 kWh daadwerkelijk te gebruiken schatting. Het maximale koppel is Nm.

Klik hier voor het overzicht van leverbare PHEV's. De slottermijn is hoger dan meestal toegestaan wordt, waarmee de praktische actieradius zal uitkomen op ongeveer km. Net als de hybrid beschikt hij over de 6-traps DCT automatische versnellingsbak. Volgens de laatste geruchten zal de capaciteit stijgen naar 38,3 kWh, maar is t.

Ook in categorie:
  23.10.2019 10:10 Eylem:
  Aangezien brandstofverbruik en CO2 uitstoot evenredig aan elkaar zijn, hangt de gemiddelde CO2-uitstoot van een Hyundai IONIQ Plug-in dan ook af van dezelfde factoren die bij het brandstofverbruik een grote rol spelen. Het totale gemiddelde benzineverbruik van de Hyundai IONIQ Plug-in hangt dan ook sterk af van rijgedrag, gemiddelde ritafstand en of er na iedere rit geladen wordt.

  24.10.2019 00:19 Endy:
  Hoe snel de auto oplaadt hangt af van de oplaadpaal die gebruikt wordt en wat het maximale laadvermogen van de auto is. Wanneer de accu leeg is, ligt het benzineverbruik op ongeveer 5.

  16.10.2019 01:33 Cornelia:
  Getoonde leaseprijs is een vanafprijs excl. Indicatie van het werkelijke energieverbruik.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com