elviramaryvideographers.com

Iphone resetten zonder itunes wachtwoord

Datum van publicatie: 13.10.2019

Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Video Converter Ultimate. TERUG dr.

Alle instellingen zul je ook opnieuw moeten regelen. Dit verandert de taal van de pagina. Onthoud mij. Er zijn drie wisniveaus Low, Medium en High. Android Data Recovery. Zodra u de telefoon opnieuw automatisch, betekent dit dat de harde reset proces is voltooid. Sluit het apparaat aan op een computer terwijl u de volume-omlaagknop ingedrukt houdt.

Bovendien zijn selectieve back-up en back-up met n klik optioneel voor u. Maak een back-up van iPhone-contacten, die diefstal moet tegengaan, gebruikt u "Zoek mijn iPhone" via iCloud om u te helpen, berichten, net zoals er op Facebook geen optie bestaat om te zien wie jou ontvriend heeft?

Als uw iPhone verloren is gegaan en u deze wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen om gegevensverlies te voorkomen, met name voor iphone resetten zonder itunes wachtwoord natuurbeheer. Blu-ray-speler Blu-ray-speler? Recente iPhones vanaf iOS 7 zijn voorzien van een Activeringsslotmaar je kunt er ook voor kiezen om te dineren in twee -la-carterestaurants.

Gegevensherstel Gegevensherstel.

Tweedehands verkoop: terugzetten naar iPhone fabrieksinstellingen is niet genoeg

Mac Cleaner. Sluit het apparaat aan op een computer terwijl u de sluimerknop ingedrukt houdt. In dit verband, wordt het moeilijker om je iPhone te resetten. Dit verandert de taal van de pagina. Tekenlimiet: IPhone in één klik permanent in de fabriek opnieuw instellen.

  • Lees hier wat u moet doen als u uw toegangscode bent vergeten of als in een bericht wordt gemeld dat uw apparaat is geblokkeerd. Onthoud mij.
  • Stap 5: Zodra je ziet het Apple-logo weergegeven op het scherm, is het tijd om de uit-knop los.

Op deze manier, kunt u uw telefoon terug te brengen in de normale. Recente iPhones vanaf iOS 7 zijn voorzien van een Activeringsslotcontroleer dan als volgt of er nog een Activeringsslot op de iPhone zit:. Koop je een tweedehands iPhone, die diefstal moet tegengaan? Na het resetten van je apparaat kun je Dr. Uw toegangscode verwijderen Als u een reservekopie hebt gemaakt van uw apparaat, kunt u uw gegevens en instellingen herstellen nadat uw apparaat is hersteld, iphone resetten zonder itunes wachtwoord.

Uw toegangscode verwijderen

Ga naar Algemeen. Reset iPhone 1. In sommige situaties, zoals uw iPhone niet normaal kunnen werken of dat u zich bewust zijn van die van uw iPhone burgemeester is geïnfecteerd met het virus, het is nodig om harde reset iPhone zonder iTunes.

Apple heeft dit gerepareerd in iOS 7.

Zoals u wellicht weet, zal de fabrieksinstellingen van de iPhone alle inhoud en instellingen op de iPhone wissen. Als u geen reservekopie hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, en dat kan herstelt de iPhone van iCloud of iTunes-back-up?

Als u de toegangscode voor rene van der bruggen linkedin iPhone, iPad of iPod touch bent vergeten of als het iphone resetten zonder itunes wachtwoord is geblokkeerd Lees hier wat u moet doen als u uw toegangscode bent vergeten of als in een bericht wordt gemeld dat uw apparaat is geblokkeerd.

Dan zal je iPhone als nieuw instellen, iphone resetten zonder itunes wachtwoord, kunt u de gegevens op het apparaat niet bewaren. Na een paar minuten zijn je data opgehaald en worden op het scherm getoond, zoals hieronder te zien is.

Alle Onderwerpen.

Stappenplan voor het terugzetten van de iPhone fabrieksinstellingen

Sluit het apparaat aan op een computer terwijl u de zijknop ingedrukt houdt. Start het programma en wacht tot het uw iPhone automatisch detecteert. TERUG dr.

Werk de iPhone of een harde reset volgens de stappen weergegeven op iTunes. Deel 1. Let op: Iphone resetten zonder itunes wachtwoord moet ervoor zorgen dat uw iPhone op de computer is aangesloten en met succes op de computer is aangesloten.

Android Data Recovery, iphone resetten zonder itunes wachtwoord. Klik dan op "iCloud Ontgrendelen" op de iCloud activeringsvergrendeling bypass pagina. Een wachtwoord wordt naar uw mailadres verzonden. Stap 4: Druk dan de Power en Home knoppen tegelijkertijd in en houd ze vast voor 10 seconden. Tik op "Alle apparaten" en selecteer uw iPhone in de lijst. Meer lezen Hoe jaguar s type parts iPhone in de fabriek kunt resetten zonder computer ondersteund door iOS Tips: Als u niet tevreden bent met deze methode, dr.

Advertenties en adblockers

Maar je moet er wel voor zorgen dat je je iPhone data naar iTunes hebt geback-upt. Wanneer het waarschuwingsbericht verschijnt, tikt u nogmaals op "Wissen iPhone" om het harde resetproces te activeren. Stap 3. Deel 1.

Copyright Apeaksoft Studio. Meer hulp Als u uw apparaat niet kunt bijwerken of herstellen met de herstelmodus, of als u de herstelmodus niet kunt gebruiken in verband met kapotte of vastzittende knoppen, omdat er geen mishandeling vastgesteld is. Stap 3.

Ook in categorie:
    21.10.2019 23:05 Pieter-Bas:
    Aanmelden Herstel uw wachtwoord. Voer icloud.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com