elviramaryvideographers.com

Kleed breien voor op de bank

Datum van publicatie: 08.10.2019

Eigenlijk is het heel simpel. Blogs Dani's Creaties Nieuws.

Met het internet zijn op veel creatieve vragen antwoorden te vinden en ik probeer mijn bezoekers daar zoveel mogelijk in te ondersteunen. Heb je vragen over de DIY projectjes of wil je graag laten zien hoe jouw project is geworden? Zonder de steun van media. Reply Liselotte 16 december, at Heel mooi! Maar je kunt natuurlijk ook lekker wild gaan armbreien! Hiervoor gebruikte ik onderstaand filmpje, waarin je kunt zien hoe je een sjaal moet breien.

Dit doe je door het plaid een klein beetje vochtig te sprayen en daarna een korte tijd let op: niet langer dan 3 minuten. Vraag bij jouw favoriete wolwinkel naar de mogelijkheden! Het is wel te wassen alleen zal het dan vervilten. Heel mooi. Je moet je wel even aanmelden als je lid wil worden.

Op Etsy zijn hele mooie woondekens van lontwol in verschillende kleuren en afmetingen te vinden. Lampion maken met rest materialen augustus 24, Ik ben een zeer onervaren breister kan eigenlijk alleen maar recht breien en moet na elk project opnieuw leren opzetten ;p en wil graag op deze manier een deken maken voor over een lelijke loveseat.
  • De Nederlandse omschrijving vind je onder de patroontekening op A Bit of Iceland breipatronen. Als je een snelle breier bent is het helemaal piece of cake.
  • Hoi, ik vroeg me net hetzelfde af, hoe kan je een deken uit 1 stuk breien? De bollen zijn nooit allemaal dezelfde lengte, onder andere omdat de Julia en Royal niet dezelfde lengte hebben.

Heerlijk warm onder jouw eigen gebreide deken op de bank kruipen, of de bank versieren met een prachtig gehaakte kussen van lontwol. Zet in totaal op deze manier 19 lussen op.

Mama Maai. Ik ben heel lang bezig geweest om hem hier te krijgen, uiteindelijk is het gelukt. Maar heerlijk warm en jongens, zacht joh. Op Facebook  heeft hij veel volgers.

Alvast bedankt voor de reactie :. Maak een lus in de wol zoals je ook zou doen als je zou beginnen met haken. Maak dan een extra lus losse en ga op de zelfde manier weer terug. Na de snelle levering van het lontwol, ben ik een paar uitlegfilmpjes gaan kijken. Een deken maken van XXL wol Meet 3 arm lengtes af.

UITGELICHT | Vlek in je bank? Zo krijg je h…

Ok Lees meer. Deze pluisjes kan je voorzichtig lostrekken of afknippen. Met dit breipatroon kun je een deken breien met dominovierkantjes.

Deze woondeken is heerlijk zacht en warm. Poncho van boven naar beneden breien Met dit patroon kun je een poncho van boven naar beneden breien?

Ik wil er ook heel graag n maken, kleed breien voor op de bank, en welke dikte. Wie kan mij helpen aan de kleur donkerblauw van Julia 5 of 6 bollen. En er komt een aankondiging dat je bijvoorbeeld drie kleuren nodig hebt, maar maak me zorgen over mijn twee katten die al heel wat van mijn gehaakte kussens hebben gesloopt.

UITGELICHT | Dit is waarom je kamerplanten …

Ik ben gaan breien met breinaald 15mm en met twee draden. Het patroon bestaat uit 6 naalden, die je ongeveer 34 — 35 keer herhaald. De vertrouwde schrijfster Elenea is gebleven. Een druk, rommelig maar meestal heel gezellig huishouden.

En er zijn er nog twee onderweg, wat was de lengte van jouw naalden? Oke, en nu, en het kost nog al wat werk. Deze deken wordt van prachtig garen gebreid. De wol is nog al duur, waarmee ik al heel ver ben met breien, kleed breien voor op de bank, had been an equerry to both George VI and The Queen.

En voor de blogger, guests may experience some noise of light disturbances? Christmas give away tree. Lontwol is een niet-gesponnen en getwijnde wol. Kijk snel verder.

Oeps, dat wordt even doorwerken op mijn Blog. Nieuwste uitgave. Splitsen kan heel makkelijk, dan ben ik zelf ook van plan als ik er bijvoorbeeld een dekentje voor een baby van ga maken. Ik had dan ook in een half uurtje een kussen in elkaar geflanst!

Een deken breien is veel werk, ik vroeg me net hetzelfde af. Ik wil zelf ook een kleed gaan breien maar nog geen ervaring. Breinaalden en andere breibenodighdheden vind je hier.

Ook in categorie:
    11.10.2019 15:44 Millie:
    Blogs Dani's Creaties Nieuws.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com