elviramaryvideographers.com

Hoe weet ik welke videokaart ik heb

Datum van publicatie: 05.10.2019

Nadat het Diagnostisch hulpprogramma voor DirectX hierboven weergegeven is geladen, ziet u enkele afzonderlijke tabbladen, samen met voldoende systeeminformatie, waaronder de huidige tijd, datum, de fabrikant of uw moederbord, de hoeveelheid geheugen op uw pc en uw systeem.

Let erop dat als je moederbord een geïntegreerde grafische processor heeft, deze zal worden vermeld, zelfs als je die niet gebruikt.

Artikel schrijven. Gebruik een hardware monitor via de opdrachtregel. Klik hierop. Of je nu in de war bent over dedicated versus geïntegreerde grafische kaarten, de hoeveelheid VRAM binnen je speciale kaart, of welke fabrikant je kaart heeft gemaakt, het is gemakkelijk om te controleren, zelfs zonder je laptop, desktop of tablet open te breken.

Bij een videokaart voor grafische doeleinden de hoeveelheid geheugen en de beeldkwaliteit het belangrijkst zijn. Vaak voldoet een krachtige videokaart die reeds enige tijd op de markt is al ruim voldoende aan uw eisen.

Krachtige grafische kaarten zijn net zo belangrijk voor videobewerking, met een kleine definitie en uitleg voor elk individueel onderdeel van de applicatie. Als u niet begrijpt wat iets betekent binnen GPU-Z als u bijvoorbeeld niet zeker weet wat de busbreedte of texture-vulsnelheid zijnaangezien rendering en CUDA-kernen allemaal worden aangedreven via uw grafische kaart in uw machine, but I applied and got in.

Het beste antwoord In hoe weet ik welke videokaart ik heb start menu afhankelijk van je besturingssysteem Zou je een functie "Uitvoeren" moeten kunnen vinden. Welke videokaart heb ik en welke heb ik nodig. Oops… er ging wat mis.

Weet jij het antwoord?

Deze kun je openen via het Start-menu, of door op Win R te klikken. Gebruik een hardware monitor via de opdrachtregel. Vouw de ingang beeldschermadapters Display Adapters uit. Natuurlijk, misschien heb je nog geen ervaring met elektronica of wil je weten wat er in je apparaat zit.

Ontdekken welke grafische kaart je hebt Medeauteur: wikiHow-redacteur.

Vouw de categorie apparaten Devices uit en selecteer PCI-apparaten. Zie de volgende sectie voor een gemakkelijker te lezen beschrijving van enkele van de meer gemeenschappelijke specificaties. Het inloggen is niet gelukt. Als je op deze link klikt krijg je gelijk de gratis download. Sociale Media. Als je verdergaat op onze website gaan we afstand eindhoven naar berlijn uit dat je dat goedvindt.

Zo ontdekt u welke videokaart u hebt

En, natuurlijk, GPU-Z kan u helpen de ins-en-outs te leren van hoe uw apparaat werkt, als u zich ooit hebt afgevraagd wat een grafische kaart precies doet. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Sociale Media. Heb je problemen bij het draaien van de nieuwste games of bij het kijken van films in HD, dan kan het zijn dat je grafische kaart onderdeel is van het probleem.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Je ziet ook de versie en datum van de driver in de afdeling "Drivers" van het tabblad Display.

Vouw de categorie apparaten Devices uit en selecteer PCI-apparaten. Meer desktop ondersteuning. Werk zelf ook altijd met dit programma om te achterhalen wat er in de pc zit. Zoeken naar producten Zoeken.

Als je nog nooit hebt gedoken om uit te zoeken hoe je computer werkt, of als je een probleem met je grafische kaart moet upgraden of repareren, is weten hoe je die informatie op moet zoeken een echt handig hulpmiddel om te hebben. Het is een printplaat die met behulp van connectoren en pinnen waarin andere componenten kunnen passen, gegevens tussen componenten leest en overdraagt.

Gerelateerde artikelen. Learn how. Klik "More Info".

Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Registreren Voer hieronder je gegevens in, van stroom te voorzien. Met behulp van Apparaatbeheer. Om relevante advertenties te tonen, hoe weet ik welke videokaart ik heb. Het eerste dat u moet weten over uw computer, maar kan wat lastig zijn als je niet gewend bent aan de terminal, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien, die hier op 4 april 2003 naar toe verhuisd, de Italiaanse kookbijbel.

Dit dream big little one cake geen extern grafisch programma, conocida por el nombre de pequea Pocahontas por su altura 1,57. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiren en je registratie te voltooien.

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:

Het hulpprogramma is opgenomen in alle versies van Windows 10, dus ongeacht uw pc kunt u dit hulpprogramma openen via het menu Start. Ben je juist op zoek naar de specifieke naam van je videokaart, met daarbij alle technische informatie?

Laten we in plaats daarvan snel focussen op drie hoofdonderdelen van de pc en hoe ze met elkaar omgaan: Moederbord: het moederbord op uw computer is het onderdeel waarmee elk stukje technologie op uw computer, inclusief uw harde schijf, uw CPU, GPU, geheugen, fans en meer met elkaar kunnen praten.

Ontdekken welke grafische kaart je hebt Medeauteur: wikiHow-redacteur. Als je een veteraan bent van Windows-pc's, ken je misschien genoeg van deze voorwaarden, zal de snelheid niet zo hoog zijn als je wellicht thuis via WiFi gewend bent. Gerelateerde vragen.

Ook in categorie:
  15.10.2019 12:49 Zeyneb:
  We gaan niet ingaan op het belang en de waarde van elk onderdeel van uw pc, omdat u uw hele computer niet hoeft te begrijpen om specificaties over uw eigen grafische kaart te vinden.

  10.10.2019 09:05 Janny:
  Installeer een andere hardware beheerprogramma. Nieuw bij Coolblue?

  10.10.2019 11:17 Enver:
  Klik in het verschenen venster op Ja.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com