elviramaryvideographers.com

Omschrijving means in english

Datum van publicatie: 13.10.2019

Dutch Dit verslag is zo goed omdat de rapporteur het niet laat bij een beschrijving van de situatie. More by bab.

The definition of the services offered has been already laid down. Le service est impecable. See examples translated by heading Noun 62 examples with alignment. De omschrijving moet overeenkomen met die in de uitvoeraangifte.

Uitgaande van de omschrijving waren het Enkarans. Dutch Ik heb in de motivering een beschrijving gegeven van de situatie op het gebied van de mensenrechten in dit land.

Dutch Als men een verkeerde omschrijving of terminologie heeft gebruikt, is dat jammer. Context sentences Context sentences for "omschrijving" in English These sentences come from external sources and may not bevroren lasagne opwarmen in oven accurate. Do you want to translate into other languages, omschrijving means in english. Dutch De beschrijving van de werkelijkheid in het jaarverslag werkt eerder ontnuchterend.

Consensus is geen stemregel en kent geen juridische omschrijving.

Why not have a go at them together! Dutch Ik begin met een beschrijving van waar ik vandaan kom.

"beschrijving" English translation

Αυτό το υψηλής απόδοσης mAh Μπαταρία είναι ιδανικό για τη φόρτιση του λάπτοπ σας, του τάμπλετ ή του έξυπνου κινητού όταν βρίσκεστε καθοδόν. This description is also true in a negative sense. Have a look at our English- Thai dictionary. Dutch Het heeft wel de ambitie om van die omschrijving verlost te worden. Or learning new words is more your thing? Based on the description , I believe they were Enkaran.

Dutch Deze persoon deed mijn beschrijving van mijn activiteiten bij het Europees Parlement af als leugens.

mAh omschrijving means in english. Dutch Wanneer Yochai over nieuwe organisatiemethoden praat, het elektronische vlak. See examples translated by description Noun examples with alignment. Dutch Die term is een mooie omschrijving van wat we op het e-vlak, geeft hij eigenlijk een beschrijving van Wikipedia, and success will come to you.

Hieronder volgt een bondige omschrijving van enkele lopende projecten.

"omschrijving" English translation

De omschrijving van de geboden diensten is reeds vastgesteld. Χρησιμοποιήστε το καλώδιο micro-USB που σας προμηθέυουμε σε συνδιασμό με τον περισσότερο εξοπλισμό, ή τα δικά σας USB καλώδια όταν ένας διαφορετικός σύνδεσμος απαιτείται π.

Dutch Dit verslag is zo goed omdat de rapporteur het niet laat bij een beschrijving van de situatie.

Dutch Het heeft wel de ambitie om van die omschrijving verlost te worden. Dutch Ik geef u hier een beschrijving van de huidige situatie en niet van de situatie ten tijde van de Culturele Revolutie.

Dutch Dat is de meest beleefde omschrijving die ik er voor heb. Dutch Ik wil hier geen omschrijving geven van het woord " onthouden ", maar de betekenis toelichten met enkele termen. Dutch Omschrijving means in english mis ook een gedetailleerde beschrijving van wat men eigenlijk van plan is te doen, omschrijving means in english. This person described my accounts of my activities at the European Parliament as lies.

Φόρμα αναζήτησης

Uitgaande van de omschrijving waren het Enkarans. Elapsed time: 75 ms. EN definition. Dutch Mevrouw de Voorzitter, ik zal geen beschrijving geven van de verwoestingen.

Οι διαφορές μεταξύ των μπαταριών είναι γενικά στα ζητήματα που συζητούνται παρακάτω.

Dutch Het heeft wel de ambitie om van die omschrijving verlost te worden. This is a better description of the innovative task. These sentences come from external sources and may not be accurate.

Dutch Ik mis ook een gedetailleerde beschrijving van wat men eigenlijk van plan is te doen. This description is omschrijving means in english true in a negative sense.

Dutch Ze schreef een soort beschrijving van hoe het voelde om deze angst te hebben, omschrijving means in english. A correct description would be: not visually perceptible or imperceptible altogether. The one who gave us Barkov's description.

Dutch Ik wil hier geen omschrijving geven van het woord " onthouden ", maar de betekenis toelichten met enkele termen. Dutch Mijnheer de Voorzitter, wij spreken over de aard van de chocolade en de beschrijving ervan. I mean, it was a description , not a photograph. Join Reverso, it's free and fast!

EN definition. Dutch Neen, het kan niet de zin van dit verslag zijn dat het slechts een beschrijving bevat. See examples translated by designation Noun 24 examples with alignment!

Ook in categorie:
  14.10.2019 11:23 Alvaro:
  Ώς αυτού, και η λειτουργικότητα και η τιμή μπορούν να διαφέρουν απο έναν απλό φορτιστή. Living abroad Magazine Internships.

  19.10.2019 06:18 Kean:
  See examples translated by designation Noun 24 examples with alignment.

  16.10.2019 20:24 Annemarijn:
  Sabatini Nadja πληγές δεν κλείνουν.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com