elviramaryvideographers.com

Restaurant klaas in uitgeest

Datum van publicatie: 24.09.2019

Dans en zing jij met Kumba mee? Victor de Bruijn.

Restaurants 15 aug Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Deel 1, 2, 3, 4 of 5 gemist? Volgende pagina. Dat contrast vind je ook tussen de verschillende hoofdgerechten; kies bijvoorbeeld voor simpele saté ajam of eendenborst met gekonfijte eendenbout.

Na de Kermis Uitgeest waren wij enige dagen gesloten.

We hebben een top-avond gehad met 14 personen, wat indruk op ons maakte toch 1,5 mnd geleden dat we geweest waren. Mij zie je snel leuke musea provincie utrecht terug. We werden herkend door de serveerster, die allemaal heerlijk hebben gegeten, restaurant klaas in uitgeest. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Uitstekend gegeten.

Gezellige sfeer, uitstekende en snelle bediening, het eten was voortreffelijk, een echte aanrader. Dit keer had Jos de Chef een heerlijk stuk Roast wat we op een plank met garnering geserveerd kregen.
  • De tent is weg, het plein is weer schoon.
  • Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Wij hebben vertrouwen in het lokale marktaanbod.

Klein minpuntje, het geluidsniveau in het restaurant. Echt fantastisch, eten bij Klaas met zeer vriendelijk personeel die volgens mij een flink staaltje horeca ervaring hebben! Restaurants 21 aug Parakeet in Amsterdam-West is het eerste nachorestaurant van Nederland. Wij zaten aan een grote brede tafel.

De bediening was keurig netjes en we hebben alle 4 genoten! Daarna gaan we voorbereiden, Kermis vieren en aansluitend een paar dagen dicht.

  • Bedankt boys voor deze smakelijke avond.
  • Het servicepersoneel is vriendelijk, voorkomend en heeft verstand van zaken. Mooie ambiance met attente bediening.

In de buurt van je gasten blijven zodat je ze kan wenken als je wat nodig hebt lijkt me prettiger, restaurant klaas in uitgeest. Rik Boogaard op 23 november Of we nu alleen voor een drankje binnenkomen of uitgebreid diner, aanwinst voor de regio!

Uiensoep megasterk en veel te pittig. Gastvrij ontvangen door de Professionele eigenaar Niek. Gezellig restaurant, alles kan alles mag hier.

WITTE KLAAS

Wij hebben voor de 3e keer gegeten bij Klaas en zijn zeker van plan om nog een keer tegaan. Tips: geen papiertje bij de dorade, daardoor komt het zout niet tot zijn recht.

Maar ja, je hoeft het niet weg te gooien; de varkens lusten ook nog wel iets, want als eigenaar maakt je dit niks uit of de klant overdreven veel bijgerechten krijgt.

Super leuke avond gehad met klanten, echte aanrader!

Van voorgerecht tot nagerecht alles even lekker en mooi gepresenteerd. De lekkerste cappuccino gedronken, aan tafel klaar gemaakt. Caf Restaurant Klaas ha compartido una foto, restaurant klaas in uitgeest. Een beestenboel die jouw stoutste dromen overtreft Welicht de allerbeste plek op dit moment.

Of twee.

BORRELHAPPEN

Heerlijk eten!! Wat een leuke ervaring! Prijs technisch erg vriendelijk. Janny Tamis. Ook de Gin Tonic is top!

Het is er wel wat druk wat geluid en het aantal bezoekers betreft maar je kan restaurant klaas in uitgeest toch wel goed verstaan en het is rustiger dan bij de grote concurrent in Akersloot.

Uiteraard komen we snel weer terug. Mij zie je snel weer terug! Mathilda Verwoerdt Restaurants 15 sep Dylan Webbe. Succes verder! Lees ook onze privacyverklaring?

Ons advies

Donderdag 18 juli gaan wij weer open met een nieuwe menukaart! Vriendelijke mensen. Deel 1, 2, 3, 4 of 5 gemist?

Emily Tolhuisen. Duidelijke website waarop gemakkelijk te reserveren is op de site helaas geen foto's van het interieur. Aardig, alert en productief personeel.

Ook in categorie:
    27.09.2019 20:56 Marcia:
    Dat ben ik vergeten te melden, dus een leerpuntje voor de volgende keer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com