elviramaryvideographers.com

Www corpus experience dagje uit

Datum van publicatie: 12.10.2019

De audiotour is net iets te lang voor kinderen tot Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Beoordelingen NL Tickets · service dagjewegtickets. Wees zelf een onderzoeker Na een rondleiding van top tot teen kun je nog eens alles op eigen tempo in de Medische Infotheek onderzoeken. De adviesleeftijd is 8 jaar en ouder. Deze punten worden bijgeschreven op je account nadat je de tickets hebt afgerekend. Russisch De oudste doet met zijn nichtje een wedstrijd wie het verste kan fietsen.

Schrijf een beoordeling. Chinees vereenvoudigd Bedank TheoH9. Je leert er alles over de functies van je lichaam. Het wordt heel toegankelijk uitgelegd, kun je op eigen gelegenheid naar beneden lopen en ondertussen testjes doen. Als de tour klaar is, geen moeilijke termen?

Waardering van reizigers.

Corpus, een reis in het menselijke lichaam

Het is niet zomaar een museum. Engels Wie zijn wij? Meer beoordelingen bekijken. Pools 2.

Bespaar geld. Bedank Martin B. De jonge dame vroeg al ruim 2 jaar om hier Tipje van de sluier: Oh en tenslotte toch een heel klein tipje van de sluier over de 55 minuten toer… een splinter zal nooit meer hetzelfde zijn in een kinderleven ;- www corpus experience dagje uit.

Meer beoordelingen bekijken.

Naar Corpus met kinderen

De 6e verjaardag is gevierd, de tickets gekocht en de rondleiding geboekt. Het is niet zomaar een museum. Kijken of we wat geleerd hebben.

Betaalmogelijkheden Kopen of inwisselen van cadeaukaarten. Datum van activiteit: april Een beetje speuren op internet en ik kom erachter dat het een museum is dat Corpus heet. De audio tour is indrukwekkend! Dat moet je echt zelf meemaken.

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

Voor kinderen een speelse manier van ontdekken en voor volwassenen weer leuk om te ervaren. Bedank 61hansv. Bedank Mariska M. Hoogtepunten uit beoordelingen.

 • Beoordeeld op 1 mei via mobiele applicatie Leuk vermaak, maar niet voor de hele dag.
 • Daar doe je leuke testjes, speel je leerzame games en ontdek je nog meer over het menselijk lichaam.
 • Beoordeeld op 2 april Ontdekkingstocht.
 • Openingsdagen en tijden Annuleren.

Duits Toch hebben we de gemiddelde bezoektijd van 2,5 uur omhoog gekregen. Taal Alle talen. Bedank Mariska M. Chinees vereenvoudigd Meer www corpus experience dagje uit.

Daar doe je leuke testjes, speel je leerzame games en ontdek je nog meer over het menselijk lichaam. De terugreis via het interactieve deel vond ik tegenvallen. De volgende keer dat je tickets koopt, kun je de punten omzetten in korting.

Reis van hoofd naar teen

Studiedagje van school, dus zoonlief had bedacht om naar Corpus te gaan. Met de roltrap gaan we zo de knie in. Een beetje speuren op internet en ik kom erachter dat het een museum is dat Corpus heet.

Leuk om de kinderen iets te leren over het menselijk lichaam denk ik. Wat we in die 55 minuten beleefd hebben kunnen we je helaas niet verklappen. Je leert er alles over de functies van je lichaam.

Ook in categorie:
  19.10.2019 13:41 Hermen:
  Kaarten voor volwassenen zijn 18,25 euro per persoon en voor kinderen betaal je 15,75 euro.

  18.10.2019 12:55 Jaantje:
  Hebreeuws 3. Voor ieder gekocht ticket krijg je, afhankelijk van de prijs, kortingspunten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com