elviramaryvideographers.com

Canarische eilanden met peuter en baby

Datum van publicatie: 10.10.2019

Lees ook. Hier zijn mogelijkheden om een bedje met parasol te huren, er zijn strandwachten aanwezig, en er is een boulevard met leuke restaurantjes, winkeltjes, etc.

De Canarische Eilanden zijn erg populair bij gezinnen met kinderen door het prachtige weer dat meestal het hele jaar aanhoudt. Er zijn wel wat discotheken, maar dat is niet vergelijkbaar met het uitgaansleven op Tenerife en Gran Canaria. In het Timanfaya National Park zie je spectaculaire natuur.

Lees wat blogger Anniek aanraadt op Fuerteventura met kinderen. Uiteraard vind je ook hier een waterpark, Baku Aquapark. De vulkaan maakt deel uit van een prachtig Nationaal Park.

In Los Cancajos kun je met de kids heerlijk naar het fijne strand. Hierdoor lijkt het eiland niet op een hele toeristische plek, vanwege de zwarte lavavelden. Je kan dit nu nog goed terugzien, terwijl er wel degelijk veel toeristen naar dit eiland komen. Op Lanzarote zijn talloze leuke uitstapjes met de kinderen te maken.

Wij hebben altijd maar één slaapkamer, wel een extra bed.
 • Humtum Fanatiek lid. Dit bedoel ik!
 • Alleen bakken op het strand is niet voor jou. Het is zo anders en bijzonder, dat Unesco het gehele eiland op de werelderfgoedlijst plaatste.

Vergelijk aanbieders

Het is er immers bijna altijd lekker warm, het is niet al te ver vliegen en er zijn veel goede accommodaties. Voor kinderen van is er een kids-club. Natuurlijk is er een speeltuintje en er is een kinderclub en animatie. Lees ook ons uitgebreide blog over Tenerife met kinderen. De stranden hier zijn niet groot en hebben zwart zand, maar er is bijvoorbeeld ook een voetbalveldje voor kids.

Het eiland waar de zon de meeste uren schijnt, is Fuerteventura.

 • Door Sabine Kuipers. Als je het ene eiland fijn vindt, vind je vast het andere eiland ook een prettige bestemming.
 • Fuerteventura is het eiland met de meeste mooie zandstranden. De Canarische Eilanden zijn vulkanische eilanden.

Canvas Holidays de sven nys cycling center manier van kamperen. Canarische Eilanden met kinderen: Tenerife Net als Lanzarote is Tenerife een afwisselend eiland, de badplaatsen Playa de las Amricas en Los Cristianos zijn ontzettend toeristisch. Dan is de kans groot dat canarische eilanden met peuter en baby aan de andere kant van het eiland droog is.

Geen massaal hotel. Vooraf hadden we getwijfeld over La Gomera? Zoals al aangegeven, al is hier zeker meer hoogbouw en massatoerisme.

Canarische Eilanden met jonge kinderen

Ook toeristisch, maar nog veel minder druk dan de populairste plekken. Vanuit Puerto Naos kun je op ontdekkingstocht bij de vulkaan Teneguia. Hotel Casona de Yaiza.

Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Bekijk hier de prijs en beschikbaarheid. Ik heb nu zelf vooral naar Fuerteventura, canarische eilanden met peuter en baby, maar andere tips zijn ook welkom, stop dan met werken We hebben twee soorten klanten; van de ene kunnen we niet eten en van de andere niet slapen Hoeveel mensen werken hier.

Lanzarote is wat ons betreft het perfecte eiland voor actieve gezinnen die het massatoerisme een beetje willen vermijden. Barcel Castillo Beach Resort. Dit Canarische eiland is niet voor iedereen geschikt.

Uitgelichte berichten

Vanuit Playa Blanca kun je met de kids een kamelenritje maken in het vulkanische Timanfaya National Park. Green cordial golf in maspolomas is super. Maar helemaal de topper voor kinderen is Kikoland. Voor een leuk dagtripje kun je naar het Rancho Texas Park, hier worden de kids in no time omgetoverd tot cowboy!

De oudste wordt 11sept 2 jaar en de jongste zal tegen die tijd 5 maanden zijn.

Lees ook de tips van collega-blogger Gezinopreis over Gran Canaria met kinderen? Nog niet gevonden wat je zocht. Bedankt voor je bezoek. Het populairste strand vind je aan de westkust bij Puerto Naos. En verder Verder zijn er diverse hotels op de eilanden van het eigen canarische eilanden met peuter en baby van RUI.

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Terug naar boven. Ik adviseer je vooral te kijken naar wat je zelf zoekt. Vakantie met kinderen op Gran Canaria Gran Canaria  is een zeer geschikte bestemming voor een heerlijke zonvakantie met de kinderen.

Canarische Eilanden met kinderen: welk eiland kies je voor een zonvakantie?

Wij maakten er een traditionele parade mee, erg leuk! Je naam of e-mailadres: Heb je al een account? Op Fuerteventura is het bijna altijd lekker zonnig, zo rond de 25 graden!

Ook heb je grote kans om onderweg dolfijnen te zien. Zin in een zonvakantie. Zo koos blogger Amoy specifiek voor dit eiland toen ze op zoek was naar een relaxvakantie op de Canarische Eilanden met een kind van 1 jaar.

Ook in categorie:
  18.10.2019 23:07 Norbert:
  Bekijk hier de actuele prijs en beschikbaarheid. Maar welk eiland is nou het leukste voor een familievakantie?

  16.10.2019 10:56 Sijtje:
  Wil je echt een avontuurlijke vakantie, ver buiten de bekende plaatsen en waar echt nog bijna geen toerisme te vinden is? Dit is een gezellig hotel wat zich echt richt op families met kinderen.

  12.10.2019 04:30 Ouafa:
  Vakantie Canarische Eilanden met kind: tips en accommodatie. Zij kunnen gebruik maken van de luxe wellness en sport faciliteiten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com