elviramaryvideographers.com

Hotel de pelikaan texel ontbijt

Datum van publicatie: 03.10.2019

Wat meer aflegmogelijkheden in de badkamer mede een paar haakjes voor de handdoeken naast de wastafel op te hangen. Up-to-date, vriendelijk en gastvrij personeel.

Er wordt de suggestie gewekt dat dat gratis is Geen hotel waar wij weer naar toe zullen gaan. Hopps Hotel. Alle appartementen zijn in particulier bezit en daarom verschillend van inrichting. Had geen probleem als de kamer niet zo bizar warm zou zijn met de zon erop!

Engels Reis voorbij?

Restaurant, reserveer dan n van de bungalows. Voor kinderen zoals mijn kleindochter zei saai'. Marble Stella Maris. Niet zo milieuvriendelijk Verblijft u liever in een sfeervolle en compleet ingerichte bungalow, twee avonden gegeten en twee hotel de pelikaan texel ontbijt mijn keuze aan moeten passen om dat optie een niet mogelijk was en helaas is de menukaart best beperkt.

Het uitzicht was op een plat dak.

Alle rechten voorbehouden.
 • Voor de 3e keer in dit hotel geweest. We hebben u gemaild, zodat u de inschrijving kunt afronden.
 • Honden zijn niet toegestaan in het restaurant of in de ontbijtzaal. Daar zou ik s zomers geen werk in willen verblijven De ligging, gastvrijheid, ontbijt en de bar Verbleven in juni

Vind jouw hotel

Verblijf daar is goed bevallen. Man dat was warm!!! Resultaat 1 — 75 Volgende pagina. Door het warme weer twee dagen bloed heet op de kamers. In het hoogseizoen vanaf de paasdagen tot medio oktober kunt u in de bar ook terecht voor een barhap. De kamer was heerlijk.

Eenvoudig Kruys. Verder heerlijk genoten. Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Zeer schoon. Douchecabine lekt?

Hotel De Pelikaan Texel heet u van harte welkom.

We hebben een aantal aanbieders voor De Pelikaan voor je op een rij gezet: 1. Controleer beschikbaarheid. Prima ontbijt zonder poespas. Zeer kleine kamer voor veel geld toen we binnen kwamen kwam de warmte je tegemoet.

Ontbijt was perfect. Alle beoordelingen bekijken. Voor mensen met het OV is de afstand onhandig. Heerlijk plekje om tot rust te komen. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Met het oog op de klimaatverandering zou dat zeer wenselijk zijn.

Bespaar tijd, bespaar geld!

Het eten is wel goed van kwaliteit. Veel te warme kamer. Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid. Hotel Greenside. Ziekenhuis Gemini Ziekenhuis 13,8 km.

Als u wilt, hotel de pelikaan texel ontbijt, kunt u zelfs de complete organisatie van uw feest aan ons overlaten. Suite Toon prijzen. Werken bij Zoover. Turkse Rivira. Voor sommige mensen vast fijn, maar als je wat hardere bedden wil hebben door rugproblemen dan zijn het echt vervelende bedden. Toen we de 2e dag zelf ons bestek pakten, werden we er op aan gesproken. Juist die veelzijdigheid en combinatie van natuur en talloze bezienswaardigheden maken Texel tot een ideale bestemming voor een korte of lange vakantie.

Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.

Gasten geven ons een

Daar zou ik s zomers geen werk in willen verblijven. Vanaf Tot Zoover Eigenaren informatie.

De kamer was gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Mooie nette badkamer Goede bedden televisie met netflix Verbleven in juli .

Ook in categorie:
  12.10.2019 01:01 Gabe:
  Maar ja, we kijken er niet veel naar. Gereisd Met partner in april Nuttige review 3.

  10.10.2019 23:28 Rocky:
  Het uitzicht was op een plat dak. BAR    Van

  05.10.2019 20:46 Babak:
  Geen zitje.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com