elviramaryvideographers.com

Restaurant hotel wassenaar katwijkseweg

Datum van publicatie: 09.10.2019

Goed aan de kleine kinderen gedacht, qua toetjes is vooral de choco-fontein interessant. Beoordeeld op 29 december prima diner. Ristorante Pizzeria La Scala.

Nooit meer Hotel wassenaar. Katwijkseweg 33, PC Wassenaar Nederland. Luchthaven Rotterdam 23 km Alle vluchten bekijken.

Hotel Wassenaar. Deze kamers beschikken over privé badkamers. Mansveltkade

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …. Read reviews. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Utrecht, Nederland 1 bijdrage. Eten op het buffet restaurant hotel wassenaar katwijkseweg er al erg lang, deurdrempels.

In de buurt van Hotel Wassenaar

Keukens: Frans , Nederlands, Vis en zeevruchten , Europees. Cuisines: French , European. Leuke bediening en nog een praatje gemaakt met het personeel. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Heel goed lees hier beoordelingen van onze gasten. Things to Do. Nederlands, Europees.

Kamertip: Bovenste verdieping en aan het eind van de gang aan de achterzijde. Beoordelingen filteren. Uitstraling laat te wense over. Menja heeft een tip geschreven jun.

De kale kamer was ijskoud en ongezellig.

Hotel Wassenaar

Hotel Den Haag Wassenaar. KW Visrestaurant. Cuisines: Dutch, Bar, Seafood , European. Het Strand.

Het menu is erg kindvriendelijk en de bediening gastvrij. Grilled By Me Gusta. Restaurant Wei. Restaurant Woods. Eten en Drinken U kunt internationale keuken in het grote terras restaurant proeven.

Hotels travelers are raving about...

We wilden gisteren even lekker wat buiten de deur eten en kwamen terecht bij hotel Wassenaar. Restaurants in de buurt. Het ontbijt is vrij basic, maar alle noodzakelijke items zijn aanwezig.

Log in Join. Zeer vriendelijk hulpvaardig personeel. Clear search. Harput Turks Restaurant? Alle restaurants in Wassenaar weergeven. Nederland Zuid-Holland Wassenaar. Wie zijn wij. Aanbevolen hotels.

Indrapura Wassenaar

Heel goed lees hier beoordelingen van onze gasten. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Meer lezen.

Nooit meer Hotel wassenaar. Van der Valk Hotel Leiden. Op het oog lijkt het wellicht schoon, en op de muren kalkranden in de badkamer en sokken van vorige gast onder het bed, restaurant hotel wassenaar katwijkseweg de voorkeur voor dit eethuis!

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com