elviramaryvideographers.com

Picasa foto verwijderen van tablet

Datum van publicatie: 28.09.2019

Staan de foto's achter elkaar, dan kunt u ook de eerste en laatste foto aanklikken terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt.

Klik in vak 1 op Nieuwe set.

Zet automatisch upload synchroniseren uit en ga naar je Google account en verwijder de foto's die je wilt verwijderen. Inmiddels is ook Picasa 3. Wat betekenen deze knoppen? Samsung Galaxy Watch Active review: veel smartwatch in klein pakket Review. Review: Sony Xperia 10 — alleen voor de filmliefhebbers. Stap 6: Foto's in één map zetten U kunt foto's uit meerdere mappen combineren in één album.

Dit doet u zo: Klik met de rechtermuisknop op de map die u wilt verplaatsen. Reactie op: Google Handschriftinvoer: schrijven in Maar dat kun je beter vermijden. Dan zou je de gegevens van de galerij app moeten lozen. Onthoud mijn gegevens.

Nieuw bij Picasa.

Redacteur Laurence Arnold verlaat Androidworld na 2,5 jaar

Als we weten hoe dit back-up gemaakt is weten we wellicht ook hoe we hem weg kunnen halen. Instellingen - applicaties - alles - galerij opzoeken en daar gegevens wissen. Wat is persoonlijker dan een beschermhoesje met een van je populaire foto's?

Nieuws Reviews Tips Reacties. Wil je community nieuwtjes ontvangen?

  • Ga dus bedachtzaam en wijs met deze mogelijkheden om en als je archief overzichtelijk is, dan is dat ook niet zo moeilijk. Smartphone case bestellen Ben je op zoek naar een een beschermhoes voor je iPhone?
  • Deze open je in applicatiebeheer en wis data.

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Dossier WK voetbal: alle tips om optimaal van het WK te genieten. Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Geef een mapnaam op en kies de locatie op uw computer waar de foto's moeten worden opgeslagen.

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al picasa foto verwijderen van tablet door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, picasa foto verwijderen van tablet, vermeld dit erbij aub; heeft u dan brown oorsprong epub nzb oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, Heilige Geest!

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Bedankt, ik weet dit zelf ook niet precies maar het zou via Google geweest kunnen zijn. Ik ken deze functie namelijk niet van de tablet zelf. U zult ook foto's van een USB-stick of een digitale camera aan Picasa willen toevoegen.

Review: Oppo Reno — uniek design met schuine pop-up camera.

Review: Lenovo Chromebook C - gebalanceerde Chromebook-ervaring. Je komt in je albums van picasa! Wijzigingen aan albums vindt u alleen binnen Picasa terug. Bedankt, ik weet dit zelf ook niet precies maar het zou via Google geweest kunnen zijn, picasa foto verwijderen van tablet. Sleep ze naar het Fotovak in de linkerbenedenhoek van het venster.

Ik heb dat probleem opgelost door naar galerij te gaan, dan op het menu ervan op instellingen te drukken. Verwijderde foto's en mappen komen natuurlijk in de Windows Prullenbak terecht, die je normaliter 1x per week leegt.

Cookies voor website-analyse Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Samsung Galaxy Watch Active review: veel smartwatch in klein pakket Review.

Verstuur Terug naar overzicht. Hartelijk dank voor uw medewerking, picasa foto verwijderen van tablet. Daar staat helaas geen gratis digitaal tv kijken ziggo account.

Dan open je applicatiebeheer en zoek je de Galarij op. Beste antwoord door djjany 30 maartAlbums bestaan, Mateo Ciro, kebab. Opmerking: deze bijna picasa foto verwijderen van tablet gedachtegang is het grootste probleem bij correct gebruik van Picasa en heeft mij ook dagen gekost om daaraan te wennen.

Daar kunt u kiezen van welk apparaat of welke geheugenkaart uw foto's wilt overzetten? Voor actuele informatie over dit onderwerp zie Verbergen of verwijderen in Picasa.

Meld je aan

Dank je wel!!!! Tot slot laten we zien hoe u foto's archiveert. Ok, maar ik snap niet wie de back-up gemaakt heeft want deze functie zit er niet standaard in. Bestanden kopiëren van computer naar smartphone of tablet: zo werkt het.

Google voegt focusmodus toe aan opties voor digitale gezondheid. Als u ervoor kiest om de map te verwijderen uit Picasa wordt hij helemaal niet gescand. Klik op Maken.

Ook in categorie:
    03.10.2019 00:19 August:
    Inloggen kan bijvoorbeeld via Picasaweb.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com