elviramaryvideographers.com

Plattegrond alkmaar centrum parkeren

Datum van publicatie: 07.10.2019

Parkeren in en rond centrum. Goedkoop parkeren op het parkeerterrein bij de Jagerstraat aan de noordzijde van het centrum van Alkmaar.

Parkeerterrein met gunstige parkeertarieven gelegen aan de westkant van het centrum achter het station Alkmaar Centraal. Ontdek hier wat de regio te bieden heeft aan de hand van diverse informatie.

Informatie die ervoor zorgt dat je je vanaf het treinstation zo de binnenstad in loopt en van parkeren in de binnenstad een fluitje van een cent maakt. Alle parkeerautomaten zijn uitgerust om te kunnen betalen met uw bankpas.

Dit kan een symposium of een patiënteninformatiebijeenkomst zijn. Dan geldt voor u een aangepast parkeertarief. Parkeerplaatsen voor mindervaliden Bij de zij-ingang van locatie Den Helder vindt u 13 parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Neem de uitgang aan de voorzijde en wandel in ongeveer 10 minuten naar de binnenstad. Op en rond het terrein van locatie Alkmaar zijn ruim parkeerplaatsen. U betaalt dan maximaal 6,50 euro. Zoek de plek op naam, straat of andere zoekwoorden, plattegrond alkmaar centrum parkeren. Terug naar boven. Ook kleine souvenirs winkel aanwezig.

Direct naar.

Toeristen informatiepunten in Alkmaar

Hoofdingang voor elektrische brom fietsen zijn in deze stalling oplaadpunten beschikbaar. Parkeren - aanbevolen plaatsen Rondom het ziekenhuis is vrij veel parkeergelegenheid beschikbaar, maar de ruimte op het eigen terrein is echter beperkt. Goedkoop parkeren op het parkeerterrein bij de Jagerstraat aan de noordzijde van het centrum van Alkmaar. Uitrijtijd Na het betalen van uw kaartje bij de betaalautomaat, heeft u 30 minuten de tijd om uit te rijden van het parkeerterrein.

Bent u als patiënt voor uw onderzoek of behandeling meer dan 4 uur in het ziekenhuis? Een juist gebruik van de parkeergelegenheid is er een onderdeel van. LeukeTip Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids www.

  • Ook kleine souvenirs winkel aanwezig.
  • Bekijk pagina Informatie Meer informatie.

Bent u als patint voor uw onderzoek of behandeling meer dan 4 uur in losse kies zelf trekken ziekenhuis! De parkeerautomaten zijn uitgerust om te kunnen betalen met uw bankpas.

Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - - koopavond Vrijdag - Zaterdag - Zondag - Openbaar vervoer in binnenstad. Ligt vlakbij de Grote Kerk en het Stedelijk Museum. Parkeergarage Schelphoek Ruime parkeerlocatie die vanaf de snelweg A9 makkelijk te bereiken is. Je loopt vanaf de zuid-oostkant in een paar minuten naar het centrum, plattegrond alkmaar centrum parkeren.

Kom je met de auto naar de Kaasmarkt?

De parkeerautomaten zijn uitgerust om te kunnen betalen met uw bankpas. Deze parkeerplaatsen zijn niet gratis. Bekijk pagina Informatie Meer informatie. Met contant geld betalen is niet mogelijk.

Voor overige bezoekers bevelen wij de volgende parkeerplaatsen aan: Aanbevolen  Aantal auto's Parkeerduur  Tarief Singelgarage Kennemersingel   onbepaald  meer informatie over de parkeertarieven van de Gemeente Alkmaar: www. NS Station Alkmaar Dit treinstation ligt aan de noord-westkant van het centrum, plattegrond alkmaar centrum parkeren.

De plaatsen op terrein zijn in de eerste plaats bedoeld voor bezoekers voor wie een wandeling van enkele plattegrond alkmaar centrum parkeren bezwaarlijk is.

Het overzicht hieronder geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Alkmaar. Parkeren in de avonduren voor symposium of patinteninformatiebijeenkomst In de avonduren zijn er regelmatig bijeenkomsten in de Pieter van Foreestzaal of de lounge.

Openbaar vervoer in binnenstad

Dit treinstation ligt aan de noord-westkant van het centrum. Direct naar. Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Den Helder handhaaft deze wet. Bij alle locaties van Noordwest Ziekenhuisgroep kunt u parkeren. Voor deze parkeerplaatsen geldt overigens dat u hier gratis kunt parkeren.

Deze parkeerplaatsen zijn niet gratis. Parkeergarage Schelphoek Ruime parkeerlocatie die vanaf de snelweg A9 makkelijk te bereiken is. Bent u als patint voor uw onderzoek of behandeling meer dan 4 uur in het ziekenhuis. Dit kan een symposium of een patinteninformatiebijeenkomst zijn. Hoofdingang voor elektrische brom fietsen zijn in deze stalling oplaadpunten beschikbaar, plattegrond alkmaar centrum parkeren. U vindt de automaten op de begane grond in de centrale hal en bij de zij-ingang.

Mijn gids 0.

Lift parkeergarage De Vest buiten gebruik

Ruime parkeerlocatie die vanaf de snelweg A9 makkelijk te bereiken is. Mijn locatie Plekjes Alkmaar. Hoofdingang voor elektrische brom fietsen zijn in deze stalling oplaadpunten beschikbaar.

U vindt de automaten op de begane grond in plattegrond alkmaar centrum parkeren centrale hal en bij de zij-ingang. De eerste 3 parkeerplaatsen zijn tussen en uur bestemd voor dienstdoende artsen.

Ga met uw afspraken- en parkeerkaart naar de receptie, die dit verder afhandelt.

Ook in categorie:
    14.10.2019 12:17 Boaz:
    Uiteraard moet u ook over een geldige gehandicaptenparkeerkaart beschikken. Parkeerterrein Sportlaan voormalig AZ-sportpark, looptijd circa 7 minuten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com