elviramaryvideographers.com

Van der valk uden vacatures

Datum van publicatie: 12.10.2019

Stageplaats Front Office Voor  zijn wij op zoek naar een stagiare voor onze hotelreceptie. In ons hotel in Vught zijn wij op zoek naar een sous-chef.

Banquet Sales Representative Hotel Ridderkerk · Fulltime Jouw enthousiaste glimlach en serviceverlenende houding zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Vind jij het heerlijk om onze gasten een goed begin van de dag te bezorgen? Ook de recepten zijn geen geheim voor jou; je schudt ze zo uit je mouw.

Dan delen wij graag onze hospitality  ervaring met …. Vind jij het leuk om samen met je collega's tot een goed eindresultaat te komen?

Jij het leven van de profeet graag in de cijfers en vindt het daarbij leuk om werkzaam te zijn in een dynamische horecaomgeving. Met onze brasserie, die ons op zaterdagavond willen assisteren in de bediening. Samen met de …. Wij zijn op zoek naar studenten en scholieren vanaf 16 jaar, van der valk uden vacatures, ….

Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's die het horecavak willen leren.

Als keuken maken we onderdeel uit van Euro-Toques.

Zie, hoor én proef wat werken bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel inhoudt.

Ben jij diegene die van ieder gerecht een culinair hoogstandje kan maken? Als Restaurant Manager ben jij een echte gastheer of gastvrouw. Als Leerling kok ben je het gezicht van onze restaurants. Per direct zijn wij opzoek naar een barista die veel zin heeft in een nieuwe uitdaging. Werken in een groot keukenteam met veel ervaring? Supervisor Housekeeping Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch · Fulltime Wil jij werken in het leukste hotel van Nederland en in een gezellig en enthousiast team?

Ben jij die vroege vogel die om 6. Ter versterking van ons team hebben wij in Zwijndrecht een vacature voor een: Medewerker spoelkeuken student Parttime: ongeveer 12 uur per week   Organisatie: Plaats in de organisatie: Afwas Algemeen leidinggevende: Food and Beverage van der valk uden vacatures. Wij zijn namelijk op zoek naar een Ontbijt medewerker. Je bedient de gasten op een professionele manier.

Tijdens deze rondleiding zie hoor n proef je wat werken in een hotel-restaurant nou zo anders maakt.

Rondweg 2, 5406 NK Uden, Noord-Brabant, Nederland

Taken en verantwoordelijkheden Aansluitend aan ons Live Cooking restaurant is …. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend? Als zelfstandig werkende kok houd jij je bezig met: Voorbereiden en …. Kinderentertainer Hotel Sassenheim-Leiden · Oproepbasis Ben jij goed met kinderen, gek op de horeca en vind je het leuk om opgeroepen te worden tijdens drukke weekenden en op de feestdagen?

Je gaat aan de slag als wijkloper, ben jij medeverantwoordelijk voor de HACCP en schoonmaak van de keuken, van der valk uden vacatures. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend! Horecamedewerker EVM19 Wat ga je doen. Om deze titel te kunnen behouden, …. Functieomschrijving Voor de afdeling huishouding zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste medewerker die voor 25 uur in de week ons team komt versterken?

Verrassend vanzelfsprekend

Receptionist 38 uur Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel · Fulltime Op een prachtige locatie in het hart van het hotel is onze nieuwe hotellobby gesitueerd. Pagina 1 van 22 vacatures. Supervisor Restaurant. Medewerk st er Spoelkeuken Van der Valk Hotel Hoorn · Parttime Ter versterking van onze keukenbrigade zijn we op zoek naar een medewerk st er spoelkeuken. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.

Je stelt het …. Wat ga …. Kok Van Der Valk Hotel Antwerpen Fulltime Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca. Medewerker Bediening Allround. Receptionist 38 uur Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel Fulltime Op een prachtige locatie in het hart van het hotel van der valk uden vacatures onze nieuwe hotellobby gesitueerd.

Wij zijn op zoek naar een medewerker housekeeping. Ons …. Hoe ziet jouw dag eruit! Wisselende werktijden tussen 10 uur en 24 uur.

Van der Valk

Dit betekent …. Heb jij werkervaring in de keuken, passie voor koken en wil je onderdeel uitmaken van een gevarieerd en gemotiveerd team in de meest hygiënische keuken van Nederland? Houd je van werken in de horeca en geef jij onze gasten graag een warm ontvangst en is plannen en puzzelen jouw specialiteit?

Je serveert ze de lekkerste hapjes en drankjes met een grote …? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ontbijtkok voor ons restaurant. Voor Hotel van der Valk te Uden zijn wij per direct op zoek naar flexibele, representatieve collega's die ons team komen versterken tijdens de weekenden,….

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com