elviramaryvideographers.com

Schuur verbouwen tot woning

Datum van publicatie: 15.09.2019

Het project is er maar kunnen komen dankzij het doorzettingsvermogen van de eigenares… Ze heeft er altijd al van gedroomd om een oude boerderij om te bouwen tot een hedendaagse woning. Terras en inrit. Tuin en planten.

Centrale verwarming. Inbraak- en brandbeveiliging. Hoe transformeer je een voormalige opslagplaats voor hooi, die eind 19de eeuw met recuperatiemateriaal werd gemaakt en waar de wind meer dan honderd jaar door spleten en kieren kon waaien, in een aangenaam vakantieverblijf met alle nutsvoorzieningen? Nieuw was dat Xaviers zoon Arthur intussen in de associatie was gestapt. Makeover in beeld: typisch Vlaamse keuken wordt lichte ontmoetingsplaats. Kachels en inserts.

En hoe maak je als architect een statement zonder de ziel van het pand verloren schuur verbouwen tot woning laten gaan. Ik ben ervan overtuigd dat dat cruciaal was voor de slaagkansen. Inbraak- en brandbeveiliging. Schrijf je nu in op de nieuwsbrief Inschrijven. Ja, ik ontvang ook graag interessante acties en aanbiedingen van partners van Sanoma Regional Belgium! Vloeren en plinten.

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief Inschrijven. Zwembad en wellness. Connectiviteit en domotica.
 • Taal nl fr. Nieuw was dat Xaviers zoon Arthur intussen in de associatie was gestapt.
 • Connectiviteit en domotica. Sanitair en warm water.

Renovatie open. Audio en video. In beeld: hoe een oude schuur verbouwd werd tot een glazen vakantiehuis Renovatie open. Vijvers en zwemvijvers. Nieuw was dat Xaviers zoon Arthur intussen in de associatie was gestapt. Vloeren en plinten. Terras en inrit.

Print artikel. Carport en pool house? Het bijzondere is dat deze tot woning omgetoverde oude schuur energieprestaties biedt die identiek zijn aan die van een moderne woning. Bekijk de galerij. Zwembad en wellness. Connectiviteit en domotica. Beton in de keuken: expressief en uniek, schuur verbouwen tot woning. Terras en inrit?

Rechtswinkel

Ook de schurenbouwer en andere aannemers met wie we gewerkt hebben, delen die passie. Veranda en terrasoverkapping. Ramen, deuren en poorten. Volg ons.

Makeover in beeld: typisch Vlaamse keuken wordt lichte ontmoetingsplaats. Ik bewonder zijn gevoel voor esthetiek. Schuur verbouwen tot woning gebouw waarin alles nog moest gedaan worden?

En hoe maak je als architect een statement zonder de ziel van het pand verloren te laten gaan? Deel dit artikel.

Nieuwbouw open. Uit liefde Opdrachtgeefster en architect kennen elkaar al jaren want de renovatie van deze schuur was niet hun eerste gezamenlijke project. Badkamer en wellness. Recht en financiën. Renovatie gesloten.

Opdrachtgeefster en architect kennen elkaar al jaren want de renovatie van deze schuur was niet hun eerste gezamenlijke project. Ramen, deuren en poorten. Connectiviteit en domotica.

Centrale verwarming. Schuur verbouwen tot woning meer over Alveringem Deinze huis en interieur Lifestyle! Carport en pool house. Nieuwe keuken: vragen die je je moet stellen voor je aan de slag gaat. In beeld: hoe een oude schuur verbouwd werd tot een glazen vakantiehuis. Renovatie open.

Geïnteresseerd in samenwerking?

Vloeren en plinten. Met name bij Duitsers en Nederlanders die op zoek zijn naar een tweede residentie vlak bij de Ardennen. Deel dit artikel. Tuin en planten.

Nieuwbouw gesloten. Het hoofdgebouw is nog altijd het eigendom van een ander familielid, maar zij verwierf de aanpalende schuur. Niet gevonden wat je zocht.

Ook in categorie:
  24.09.2019 15:16 Imen:
  Renovatie open. Tuin en planten.

  19.09.2019 05:48 Roelfien:
  Makeover in beeld: typisch Vlaamse keuken wordt lichte ontmoetingsplaats. Recht en financiën.

  21.09.2019 14:35 Jevon:
  In beeld: een warm nest aan de waterkant.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com