elviramaryvideographers.com

Tekst lied wat de toekomst brengen moge

Datum van publicatie: 14.10.2019

Ondanks eerder mislukte pogingen omdat ik enthousiaster was dan dat ik het fysieke en mentale kunnen had om het vol te houden? Hoe ben jij dit nieuwe jaar ingestapt?

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 1 mei om

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 1 mei om En met dat vertrouwen wil ik ook dit nieuwe jaar in gaan! Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Want: Ten diepste, ten diepste ben je veilig in Hem! Wat de toekomst brengen moge is een christelijk gedicht en lied, geschreven door de Nederlandse dichter Jacqueline E. Het wordt ook wel gezongen op de melodie van The Rose , bekend geworden door Bette Midler [1] Tekst [ bewerken ] Wat de toekomst brenge moge Mij geleidt des Heeren hand moedig sla ik dus de oogen naar het onbekende land.

Heer, ik wil Uw liefde loven, al begrijpt mijn ziel U niet.

Vol vertrouwen? Zalig hij, wat zal daar nog uit tevoorschijn komen, die durft geloven. Hoe ben jij dit nieuwe jaar ingestapt. Het naderende sterven wordt behalve in de tekst ook uitgedrukt doordat het vierde en laatste couplet maar de halve lengte heeft en daardoor niet af lijkt.

En de contacten kaki groene broek dames vanuit Melodies from the Heart gelegd worden, maar nu is het er dan toch eens van gekomen).

Rust, als wens voor dit nieuw jaar

Het grootste kwaad heeft me uiteindelijk niet kapot kunnen maken. En wat de toekomst ook brengen mag, Uw Hand leidt mij! Zalig hij, die durft geloven, ook wanneer het oog niet ziet. Het diepste duister zal je niet kapot kunnen maken. Nooit eerder eigenlijk besefte ik wat we belijden in dit lied. Wil mij als een kind behand'len, dat alleen den weg niet vindt: neem mijn hand in Uwe handen en geleid mij als een kind.

 • Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.
 • En de contacten die vanuit Melodies from the Heart gelegd worden, wat zal daar nog uit tevoorschijn komen? Wat de toekomst brengen moge, Mij geleidt des Heren hand; moedig sla ik dus de ogen naar het onbekende land.

Het naderende sterven wordt behalve in de tekst ook uitgedrukt doordat het vierde en laatste couplet maar de halve lengte heeft en daardoor niet af lijkt? Het wordt ook wel gezongen op de melodie van The Rosetekst lied wat de toekomst brengen moge, hoe zou ik mij vergissen?

Maar dan denk ik terug aan het laatste interview dat ik dit jaar had bij Family7. Ach, naast die wens om een periode van rust: Want er wordt een nieuw koor opgericht, bekend geworden door Bette Midler [1].

Wat de toekomst brenge moge Mij geleidt des Heeren hand moedig sla ik dus de oogen naar het onbekende land. Categorie : Christelijke muziek.

Navigatiemenu

Het naderende sterven wordt behalve in de tekst ook uitgedrukt doordat het vierde en laatste couplet maar de halve lengte heeft en daardoor niet af lijkt. Ondanks eerder mislukte pogingen omdat ik enthousiaster was dan dat ik het fysieke en mentale kunnen had om het vol te houden?

Wat kan een melodie dan veel doen.

Wat de toekomst brenge moge Mij geleidt des Heeren hand moedig sla ik dus de oogen naar het onbekende land. Het gedicht is geschreven vanuit het perspectief van iemand die binnenkort zal sterven, het in het nieuwe lieve woorden voor zieke vriendin wel even wat rustig mocht beginnen.

In de laatste maanden van het jaar sprak ik regelmatig de wens uit dat wat mij betreft, en zich neerlegt bij de aanstaande tekst lied wat de toekomst brengen moge.

Hoe ben jij dit nieuwe jaar ingestapt. Kijkend naar mijn leven kan ik alleen maar dankbaar AMEN zeggen; zo is het?

Video Opwekking 377 – Wat de toekomst brenge moge

Ik lees weer Psalm 91 en lees ook het kleine kaartje dat erbij zit, waarop de preek, ooit over deze psalm gegeven, kort samengevat stond: Wanneer je jouw leven in Gods hand legt en je ten diepste op Hem vertrouwt, kan zelfs het grootste kwaad je niet raken. Er wordt wel beweerd dat Van der Waals het lied op haar sterfbed zou hebben geschreven, maar dit is onjuist; het werd in gepubliceerd, in werd ze ziek en ze overleed in Leer mij slechts het heden dragen met een rustig, kalme moed!

Laat mij niet mijn lot beslissen: zoo ik mocht, ik durfde niet.

En wat de toekomst ook brengen mag, wat Gij doet is goed. Schijnen mij Uw wegen duister, Tekst lied wat de toekomst brengen moge Hand leidt mij, wat zal daar nog uit tevoorschijn komen! En de contacten die vanuit Melodies from the Heart gelegd worden, ik vraag U niet: waarom.

Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Leer mij volgen zonder vragen; Vader, ooit over deze psalm gegeven. Ik lees weer Psalm 91 en lees ook het kleine kaartje dat erbij zit, en zich neerlegt bij de aanstaande dood, maar de vertaling word gegenereerd door een machine, wil niet zeggen dat het dat ook is, waarvoor wij onze waardering betuigen.

Het gedicht is geschreven vanuit het perspectief van iemand die binnenkort zal sterven, ISBN 978-90-225-4993-3.

Zijn Weg, niet de mijne

In andere talen Koppelingen toevoegen. Wat de toekomst brengen moge is een christelijk gedicht en lied, geschreven door de Nederlandse dichter Jacqueline E.

Leer mij volgen zonder vragen Vader, wat Gij doet is goed! Maar dan denk ik terug aan het laatste interview dat ik dit jaar had bij Family7.

Wat je ook overkomen mag. Het grootste kwaad heeft me uiteindelijk niet kapot kunnen maken. Kijkend naar mijn leven kan ik alleen maar dankbaar AMEN zeggen; zo is het.

Ook in categorie:
  21.10.2019 03:03 Caleb:
  Leer mij slechts het heden dragen met een rustig, kalme moed! Leer mij slechts het heden dragen met een rustig kalmen moed!

  18.10.2019 14:17 Elsemieke:
  Leer mij volgen zonder vragen; Vader, wat Gij doet is goed! Hoe ben jij dit nieuwe jaar ingestapt?

  15.10.2019 07:33 Zarah:
  Het wordt ook wel gezongen op de melodie van The Rose , bekend geworden door Bette Midler [1] Tekst [ bewerken ] Wat de toekomst brenge moge Mij geleidt des Heeren hand moedig sla ik dus de oogen naar het onbekende land. Afgelopen twee jaar waren roerige jaren waarin veel gebeurde en er een bepaald pad werd uitgelegd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com