elviramaryvideographers.com

Hoe maak je tortilla marokkaans

Datum van publicatie: 10.10.2019

Hmm dat ziet er echt super lekker uit! De tortilla ziet er erg lekker uit.

Ik sla het recept even op om ook eens uit te proberen. Met ramadan gemaakt samen met het broodje hamburger en oreotoetje na Heerlijke combinatie. Uiteraard is dit aan te passen door allerlei andere ingrediënten erbij te voegen zoals ui, paprika, kruiden etc.

Hey Fatima, Dank u voor u snelle reactie. Laat uw feedback achter Voeg een reactie toe Uw naam:.

Alvast bedankt! Hallo, ik zou dit graag in de oven willen bereiden. Deze website gebruikt cookies ter bevordering van jouw gebruikerservaring. Hallo Ekram, dan raad ik je aan om bij het deel die je wilt bewaren nog geen eimengsel toe te voegen, hoe maak je tortilla marokkaans, begeleiding en juridische ondersteuning! Klop de eieren los met een beetje zout en meng met de aardappelblokjes of schijfjes.

Ik ben dol op de buitenlandse keuken eigenlijk ben ik altijd dol op eten!

Tortilla recept

Josan onlangs geplaatst… Foodie Friday: gekarameliseerde honing kip uit de oven. Ik doe dit zelf altijd, omdat ik dan niet al te lang hoef te wachten voordat de aardappelen gaar zijn gebakken. Unknown 26 oktober om Liefs Ekram. Ook fijn dat je de ingredienten ook kan aanpassen aan eigen smaak en dat het bij iedereen in de smaak valt. Ik ken deze tortilla wel maar niet in de marokaanse variant.

  • Snijd in punten voor het serveren.
  • Dit e-mailen Dit bloggen! Hi Imaane, Jazeker, gewoon het mengsel in een ovenschaal of bakvorm gieten en dan afbakken op graden voor ongeveer 15 a 20 minuten.

Ziet er heerlijk uit Fatima! Haha wat een lief berichtje. Alvast bedankt. Farah 15 april Wat leuk dat er is iets Marokkaans op jouw blog kont, ik heb het al een paar keer gemaakt. Binnenkort ga ik er weer mee aan de slag.

Lees Interacties

Marije 15 april Ben normaal niet zo van de tortilla maar zo ziet hij er wel heel lekker uit. Voeg de groene paprika erbij en bak het mee. Hmmmmm dit klinkt lekker! Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Ik ben dol op de buitenlandse keuken eigenlijk ben ik altijd dol op eten. Vanessa onlangs geplaatst… De nieuwe Kneipp Beautiful Shape huidolie verstevigt en egaliseert de huid. Wat je zelf wilt dus eigenlijk. S nachts parkeren schiphol een leuke video en wat ziet het er heerlijk uit. Heey fatima, Kun je de tortilla ook in de oven bakken.

Reserveer hier mijn koekjesboek!

Ook lekker met een pikant sausje mayo met sambal. Josan 15 april Wat een leuk idee dat ze met allerlei youtibers een video op gaan nemen. We hadden vanmiddag vis met een broodje gegeten ik wilde iets maken wat niet teveel vulde dit was heerlijk dank je wel.

Ook leuk voor als er vegetariers komen eten. Wat een leuke en gezellige video met de Healthy Sisters, hoe maak je tortilla marokkaans. Ik volg je al een tijdje en heb al een aantal recepten van je geprobeerd, Wat doe je met de theelepel sambal. Sylvester oud en nieuw mijn video tijdens de Ramadan online kom, geef ik jullie een seintje?

Wilma onlangs geplaatst… En toen vond Yarah eendjes niet meer leuk. Ik ga het zeker eens uitproberen. Hoi Faatje, heerlijk, maar desalniettemin is een kaart absolute noodzaak. Yvonne 15 april Lijkt mij echt lekker. Ben al een tijdje op zoek Beantwoorden.

Wat een leuke video en wat ziet het er heerlijk uit! Ik hoop dat je nog vele recepten zult uitproberen en dat je er lekker van kunt genieten! En hoe maak jij dit zelf altijd?

Josan 15 april Wat een leuk idee dat ze met allerlei youtibers een video op gaan nemen. Farah 15 april Wat leuk dat er is iets Marokkaans op jouw blog kont, hoe maak je tortilla marokkaans, Je kunt de tortilla op graden voor ongeveer 20 a 30 minuten in de oven afbakken.

Hallo Yasmina, super.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com