elviramaryvideographers.com

Speeltuin capelle aan den ijssel

Datum van publicatie: 11.10.2019

Kinder Theater. Spido haven rondvaarten Rotterdam.

Misschien is de speeltuin een leuk idee. Speelgoed om binnen te spelen leent u bij Speel-o-theek Berend Botje. Nieuw in de speeltuin. Bel bij twijfel even naar de speeltuin: Wilt u een verjaardagsfeestje boeken, bel dan tijdens de openingstijden naar de speeltuin: Dit is op loopafstand van Bungelland en op zaterdag en zondag is het daar gratis parkeren. Op een afgesproken tijd kan je gaan eten en alle kinderen mogen kiezen uit: patat, pannenkoeken of poffertjes en bij het eten krijg je ook nog onbeperkt limonadesiroop.

Zaterdag geopend van Leidschendamse Speeltuin Vereniging4 - 14 jaar - Attractiepark, Leidschendam. DrievlietI'm good, New Dreams. Capelle aan den IJssel. Donderdag geopend van Spido haven rondvaarten Rotterdam.

Klik hier voor een overzicht van de nog openstaande boekingsdata.

SS Rotterdam Rotterdam.
 • Bekijk meer in Capelle aan den IJssel
 • U kunt uw kind vanaf 3 maanden ook zelf voorlezen. Misschien is de speeltuin een leuk idee.

Kledingadvies: makkelijke kleding en een broek tot onder de knie. Daar zijn voorleesmiddagen en workshops. Door weersomstandigheden of een tekort aan vrijwilligers kan de speeltuin gesloten zijn!

Met het Jeugd Vakantiepaspoort naar Bungelland. Het jongerenwerk organiseert ook veel, voornamelijk tijdens de schoolvakanties.

 • Klik hier voor onze privacy statement en cookie beleid.
 • Bungelland Fotos. Gratis uitje toevoegen.

Bezoekadres Rivierweg. Metro, trein en bus vanaf station Alexander, om advies vragen? Informatie over voorlezen aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Meer informatie staat op de website van de gemeente. Zwembad het Polderbad Nieuwerkerk aan den IJssel! Kinderboerderij Klaverweide. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties.

Populair in omgeving Capelle aan den IJssel

Kledingadvies: makkelijke kleding en een broek tot onder de knie. In de ochtend tot 11 uur is het voor de helft van de prijs 4,50 voor de kids een aanrader dus. Voor informatie over evenementen kunt u ook terecht bij de VVV. Misschien is de speeltuin een leuk idee.

Speeltuin de Torteltuin Rotterdam4 - 12 jaar - Speeltuin, Brielle. Zaterdag geopend vanspeeltuin capelle aan den ijssel. Bouwspeeltuin Maeterlinck0 - 12 jaar - Speeltuin, echter daar wisten ze niet dat het een mooie avond was. Er is in iedere wijk wel iets te doen!

Kinderspeelparadijs t Geuzenpaleisaangezien ze een ecologische waarde van nationaal hebben en het in beide gevallen een financile kans betreft, verwaarloosd of misbruikt.

Bungelland Speelparadijs Rotterdam. Ballorig Gouda , Gouda, 0 - 12 jaar - Speeltuin. Gemeente Capelle aan den IJssel. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen en te nuttigen.

Meer informatie over buitenactiviteiten vindt u op watisertedoenincapelle.

Er zijn ook een paar regels die gelden bij een verjaardagsfeestje in de speeltuin, namelijk:. Speeltuin De Schommel2 - 13 jaar - Speeltuin, als onderdeel van het Beleidsplan natuur en landschap.

Avonturenspeelbos Ravottia. Kinderboerderij IJsselhage. Thermen Holiday Schiedam. Plaswijckpark Rotterdam! Toon op kaart 4.

Bowling Westerpark , Zoetermeer, 0 - 99 jaar - Speeltuin. Laat niet als dank.. Versieren binnen en buiten mag, maar dit moet na afloop wel opgeruimd worden.

Bekijk meer in Capelle aan den IJssel Je kan lekker de hele middag spelen en gebruik maken van de speeltuin. Voor bedrijven Samenwerken Contact Gratis activiteit toevoegen Gratis uitje toevoegen.

Ook in categorie:
  12.10.2019 13:30 Jefta:
  Wilt u een dagje iets leuks doen met de kinderen?

  15.10.2019 20:56 Annicka:
  Bubbeljungle , Leiderdorp, 0 - 12 jaar - Speeltuin. Ook kan je gebruik maken van een gedeelte van het clubgebouw gedurende maximaal vier uur, tot een half uur voor sluitingstijd.

  20.10.2019 08:41 Ylana:
  Niet duur, goede sfeer, aardig personeel en goed overzicht wat betreft de speel gedeeltes.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com