elviramaryvideographers.com

Klinisch redeneren marc bakker zakboek

Datum van publicatie: 08.10.2019

Overzichtelijk, Praktisch toepasbaar, Heldere boodschap, geen minpunten. Proactive nursing klinisch redeneren in zes stappen Gekocht voor de opleiding verpleegkunde. Nieuw Ophalen of Verzenden.

Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik de eerste druk van dit boekje gekregen van een docent. In winkelwagen Op verlanglijstje. Zijn werkervaring strekt zich uit van intensive care tot spoedeisende hulp, van cardiac care tot anesthesie en van psychogeriatrie tot psychiatrie. Super boekje! Een goede inleiding van het grote boek.

Met MOOS kun je op je werkplek het klinisch redeneren op een eenduidige manier in praktijk te brengen. Zo kan, door eerder de juiste acties te starten, begrensd moeten blijven.

ZusterDais 24 oktober Ik raad dit product aan. Daarvoor verwijzen we je graag naar de boeken van de ProActive Nursing-reeks. Kies je editie.

Webinars Wiskunde voor technici.

Auteurs op alfabet

Super boekje! Marc Bakker wordt beschouwd als autoriteit op het gebied van het klinisch redeneren voor verpleegkundigen. Hoe werkt het?

Liever ga ik met deze meneer het gesprek aan hoe hij hier tegenover staat en wat wij voor hem zouden kunnen betekenen als hij gemotiveerd is om te stoppen met roken. Cbr informatieboekje in het cbr informatieboekje van zorgeloos studeren lees jij wat er komt kijken bij het behalen van je.

  • Proactive nursing klinisch redeneren in zes stappen Gekocht voor de opleiding verpleegkunde.
  • Rdmdj 11 juli Ik raad dit product aan. Het helpt verpleegkundigen om inzicht te krijgen in….

Verschillende goede triage mogelijkheden. Wetenschap: Niet-pluisgevoel helpt verslechtering van patint eerder te signaleren, klinisch redeneren marc bakker zakboek. Hormonaal stelsel Artikel bewaren Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan Login of Maak een account aan. De toets bij dit artikel levert 2 accreditatiepunten op? Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Sales sponsormogelijkheden. Geotje Bergen 18 oktober Ik raad dit product aan. ProActive Nursing is een standaardwerk binnen de Nederlandse ziekenhuizen, thuiszorg en ggz.

Vacatures Wondindex. Ga als n van de eersten aan de slag met het online kennis en sociaal leersysteem MOOS van VUmc dat specifiek ontworpen is voor het klinisch redeneren op school en op de werkplek. Onoverzichtelijk Te theoretisch ik gaf aan dat het te theoretisch was dit is niet!

Super handig, klinisch redeneren marc bakker zakboek. Dit boekje is zo klein en licht dat het makkelijk in het zakje van je uniform past.

Productinformatie

Verzendkosten zelf betalen! Over dit thema. Geen boek ontvangen?

Mooi en duidelijk boek voor verpleegkundigen. ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk Proactive nursing: klinische problematiek inzichtelijk isbn 90 1. Praktisch toepasbaar Heldere boodschap. Overzichtelijk Praktisch toepasbaar Volledig. Het boek is redelijk zwaar, daarom zou ik adviseren om het boek op te komen halen. Aangeboden sinds Vandaag   3. Hoe werkt het. Zijn werkervaring strekt zich uit van intensive care tot spoedeisende hulp, van cardiac care tot anesthesie en van psychogeriatrie tot psychiatrie.

Auteurs op alfabet Auteurs op alfabet, klinisch redeneren marc bakker zakboek.

Gerelateerde uitgaven

ProActive Nursing: klinisch redeneren in zes Isbn: een goede verpleegkundige reageert adequaat en efficiënt op problemen van patiënten. Alles voor je studie Van studiespullen, laptops en notitieblokken tot trendy accessoires voor je studentenkot.

ProActive Nursing: totaalpakket - Vumc Amstel Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor Doelgroep Verpleegkundigen, docenten, studenten en overige zorgprofessionals in de thuiszorg, verpleeghuizen, verzorghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg en maatschappelijke hulpverlening.

Vaak samen gekocht. Het helpt verpleegkundigen bij het klinisch redeneren? Dit boekje heeft een prettig formaat wat zo in je zak kan.

Ook in categorie:
    08.10.2019 11:39 Loena:
    Pagina 1 van 2 3 3.

    12.10.2019 02:39 Almedina:
    Van studiespullen, laptops en notitieblokken tot trendy accessoires voor je studentenkamer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com