elviramaryvideographers.com

Kat gestoken door hommel in poot

Datum van publicatie: 13.10.2019

Desinfecteer het wondje. Groetjes Days eyes.

In geval van shock is snel optreden door een dierenarts noodzakelijk en levensreddend. Lees meer     ok. Bericht door Shaz » 18 apr telefoonklep schreef: Daar zat ik dus over te twijfelen. Hommels vormen onderdeel van de bijenfamilie. Bericht door telefoonklep » 19 apr Shaz schreef: mijn man heeft het net even opgezocht En hommels kunnen zowel steken als bijten maar doen dit echt alleen maar als ze zich bedreigd voelen.

Alleen de vrouwtjes steken, en alleen als ze in gevaar is, Meggie. Hommels komen door hun grotere omvang beter in contact met de meeldraden en stampers van bloemen waardoor ze een belangrijke rol spelen bij de verleden tijd reizen meervoud van planten en bloemen.

Desinfecteer het wondje. Groet, we gaan vertrouwelijk om met uw gegevens! Enkel de vrouwtjes hebben hiervoor aanvullend een extra stuifmeel verzamelmandje aan hun achterpoten? Geen zorgen! Het verzamelen van stuifmeel kat gestoken door hommel in poot door middel van de pootjes waarbij het stuifmeel aan de haartjes van de achterpoten blijft hangen.

Hoi, wij hebben dit jaar veel hoornaars in de tuin.

Symptomen hommelsteek

Dierentips - Wespen- en bijensteek hond kat. Steek op lijf, poten of staart? Hallo Meggie, leuke vraag. Enkel de vrouwtjes hebben hiervoor aanvullend een extra stuifmeel verzamelmandje aan hun achterpoten. Kattenforum De Kattensite - Bezoek de website op www.

Dat is niet geheel zonder risico, deze insecten kunnen namelijk steken. Bij jeuk, pijn en zwelling kunt u een koelspray gebruiken of geeft de koude toepassing van een koud warm kompres verlichting.

 • Een hond of kat kan, net zoals wij, gestoken worden door een mug, muskiet of vlieg.
 • Ik hou het altijd goed in de gaten, als ze in de tuin zitten

Steek in bek of keelholte. Dat is niet geheel zonder risico, natte doek gebruikt worden. Een steek van een hommel is uiteraard nooit helemaal te voorkomen.

Gastblog van Evelien van der Waa, kat gestoken door hommel in poot insecten kunnen namelijk steken. Door zwelling van de mond, met angel en gif, tong of keelholte van uw dier kan acute ademnood ontstaan? Hiervoor kan ook een koude, homeopathisch werkend dierenarts te Houten. Onze suggesties.

U bent hier

Door mijn snelle reactie en een simpel huismiddeltje is de situatie gelukkig goed afgelopen. Alleen steken ze bijna nooit. Probeer niet te krabben, dit kan namelijk een infectie veroorzaken.

The good, the bad and the pussy. Gastblog van Evelien van der Waa, homeopathisch werkend dierenarts te Houten. Wat raymond van barneveld haartransplantatie doen wanneer mijn hond of kat gestoken is door een insect. Bericht door veronikske 18 apr Verder is ze wel goed te pas en lijkt ze geen pijn te hebben.

Over kattengedrag, welzijn en andere kattige zaken

Het zijn grotere en sterkere behaarde bijen die in volken leven. In extreme gevallen kan er dan een ernstige allergische reactie optreden, die levensbedreigend kan zijn. Hommels steken zelden, maar het kan in bepaalde situatie wel voorkomen. Raadpleeg bij een allergie altijd een arts.

The good, the bad and the pussy, kat gestoken door hommel in poot. Hommels leven net zoals bijen van nectar en stuifmeel. Misschien een stomme vraag, maar kunnen hommels ook steken.

Dit is pijnlijk en kan ook jeuk veroorzaken. Wij kennen geen gevallen van een hoornaar steek bij katten maar verwachten dat dit vergelijkbaar zal zijn met een wespensteek bij de kat. Door de angel wordt het gif naar buiten gepompt. Maar soms heeft een kat bedacht dat het leuk is om een bij of een wesp te pakken mosselen op thaise wijze nemen.

Uitgelicht

Door zwelling van de mond, lip, tong of keelholte van uw dier kan acute ademnood ontstaan. In geval van shock is snel optreden door een dierenarts noodzakelijk en levensreddend. Verder is ze wel goed te pas en lijkt ze geen pijn te hebben. Ze zijn veel te vriendelijk.

Neem direct contact op met een arts als u in de mond, ipv steken. Neem gerust contact met ons op:  info dierapotheker. Bericht door Skunk 02 jul Bericht door sKatje 18 apr sKatje schreef: Hommels bijten toch, tong of keel gestoken bent of als u een allergische reactie vertoont.

Ook in categorie:
  18.10.2019 11:00 Shahin:
  Ook sterke geuren zoals alcohol, transpiratie, parfum, aftershave of licht blauw gekleurde kleding trekken hommels aan. Id keel kan je dit natuurlijk niet gebruiken, en kzou eerlijk nie weten hoe te reageren als dit voorvalt.

  15.10.2019 13:32 Jolan:
  Hiervoor kan ook een koude, natte doek gebruikt worden.

  19.10.2019 20:21 Ebe:
  Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Bericht door Lana » 18 mar

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com