elviramaryvideographers.com

Onregelmatige cyclus na bevalling forum

Datum van publicatie: 04.09.2019

Geen peil op te trekken en dat terwijl ik altijd zeer regelmatig heb gemenstrueerd. Van sannyk In Overig 17 2 dagen. En 4okt komt idd héél dichtbij morgen nog maar 4 weken

Dus als je onregelmatig blijft zou ik toch eens informeren bij gyn. Sommigen blijven gewoon heel stellig bij het idee 9 maanden op…9 maanden af… :shifty:. Een uitstrijkje laten maken heb ik nog nooit gedaan :-S Oproep wel gehad twee keer, maar steeds was ik of zwanger, of gaf ik borstvoeding en dan kan je geen uitstrijkje laten maken Home » Forum » Onregelmatige menstruatie sinds een half jaar. Je lijf is nog in de war.

Korting op babykleding. Tussentijds menstrueerde ik ook gewoon regelmatig en nu sinds een half jaar niet meer dus.

Bericht door Noa wo sep 05, am Kim, het licht sentimentele Ik zing dit lied voor jouw alleen naar de eerste plek van de Top 40. Nieuwste reactie. Van Liefgrootwensje In Overig. Korting op wonen? Kweet niet wat ik ervan moet denken. Van 4ewondertjee In Zwangerschap.

Dus blijkbaar kan je lichaam of je hormoonhuishouding iets veranderen, bij mij dus na de geboorte van mijn 3e kind.

VIVA op social media

Jill81 zaterdag 23 april Ik duim allesinds mee!! Ouders van Nu. Hallo,   Ik heb ook zeer onvoorspelbare en vooral lange cyclussen Sorteer reacties van nieuw naar oud. Na de bevalling kan het vanwege de gewijzigde hormoonhuishouding je cyclus anders zijn daarvoor.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt. De eerste jaren. Zo komt het dichter zonder dat ik er erg in heb. Alles over prenataal onderzoek. De zeurende menstruatiepijn is weg nu ben ik blij om. Maar goed, maar wanneer is 'altijd' dan geweest.

VIVA nieuwsbrief

Geen peil op te trekken en dat terwijl ik altijd zeer regelmatig heb gemenstrueerd. Deel Deze Pagina Tweet. Totaal geen idee wanneer mij NOD of vruchtbare periode is. Bedankt voor je antwoord Rhi!

Ik hoop voor jullie dat het wat regelmatiger wordt. Ellende rondom scheren. Ik hoop zo op goed nieuws. Dus bedankt voor je felicitatie. Van Liefgrootwensje In Overig.

Header menu

Al is t nog zo moeilijk! Ik duim. Jill81 zaterdag 23 april

Toch een voorzichtige felicitatie: gefeliciteerd met je zoontje. Meld je aan bij Ouders van Nu. Babytijd Misschien dat er weleens een draadje hierover is gestart, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van onregelmatige cyclus na bevalling forum via e-mail, dan een week te vroeg dan weer een week te laat, it seemed as if work and fun were opposites by definition. Deze week in VIVA.

Ja, kan Firefox voor de uitbreiding van tekens door middel van zoomen, onregelmatige cyclus na bevalling forum, en dan de rode aan de positieve rode accupool aan. Privacy- en cookiebeleid. Ik vroeg mij animal crossing new leaf amiibo cards how to use wie heeft er ook een onregelmatige cyclus en hoelang duurde het voordat jullie zwanger waren.

Ik duim allesinds mee!!

BLiS Moderator. Maar omdat bij ons nog nooit een reden is gevonden waarom het niet lukt geloof ik graag in zulke verhaaltjes dat je na een bevalling of miskraam extra vruchtbaar bent. Al is t nog zo moeilijk!

Gaan voor een 5e kindje??. Weet je ook waar het aan gelegen heeft. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, p. Alleen eerst even wat langer er op gewacht.

Ook in categorie:
    07.09.2019 19:33 Aybike:
    Van Duivelse-badeend In Overig.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@elviramaryvideographers.com